Hvordan man ved, hvornår man skal smide en flaske neglelak

 

1.

Tag din opbevaringsbeholder af neglelak og lind dem op på et bord eller bord. Før du rykker på hver flaske, skal du kontrollere og se om der er nogen tilbage i flasken. Neglelak sætter sig i en flaske over tid og viser en linje gennem den klare glasflaske, den kommer ind.

2.

Ryst forsigtigt en flaske i et øjeblik for at få blandingsperlerne blanding. Åbn flasken for at se, om polishen ser ud til at være tynd. Hvis der dannes en polstring på enden af ​​børsten, skal du sætte hætten på igen og ryste flasken igen i et øjeblik. Åbn den igen og se, om polishen stadig ser ud til at være tyk. Hvis du ikke er sikker, skal du bruge børsten til at sprede en lille del af poleret på et tungt stykke papir, som plakatpapir. Tjek og se om det tørrer i de næste fem minutter. Hvis poleren stadig er tyk og danner en kugle, så er det tid til at kaste ud den gamle polskas flaske.

3.

Neglelak, der stadig er god, skal være tynd og glide let på. Et andet tip at huske på er, at hvis man kan høre de blandede perler, der klikker imod hinanden i flasken, er chancerne for, at den polske stadig er god. Blanding af perler i gamle polerer har en tendens til at få et tykt lag poleret inde flasken, hvilket gør det svært at høre perlerne blander poleret.

4.

Før du smider gamle poler, skal du skrive producentens navn og farve af poleret så næste gang du går på kosmetik shopping, kan du købe en ny flaske af samme farve.

Neglelak, som andre kosmetiske midler, har sin holdbarhed og skal til sidst bortskaffes, når den ikke længere kan bruges. Denne vejledning fortæller dig, hvornår det er på tide at smide en gammel flaske polsk og erstatte den med samme farve eller en ny farve.