Hvordan professionelt anvende Jane Iredale s Loose Powder

 

1.

Efter påføring af en fugtighedscreme og mulighed for at absorbere, kan vi så begynde pulverapplikationen. Tryk en lille mængde pulver ind i låget. Tag din mejselpulver børste (skal bruge denne børste med Jane's pulver, eller du vil ikke opnå det udseende, der skal nås) og dyppe begge sider ind i pulveret. Tryk på overskydende tilbage i låget. På den ene side af dit ansigt, der starter i nærheden af ​​det øvre øre, gør et hurtigt men blidt slagtilfælde efter læben efter at gå tilbage til øret og bruge nedadgående slag til at dække den side af dit ansigt med kun pulveret på den børste. Dip igen og gør det samme til den anden side.

2.

Dyp igen og brug opadgående slag i nakken og op til kæben, så vi ikke har nogen linjer.

3.

Dip igen og start ved hårlinjen på forenden ved hjælp af opadgående slag, forsigtigt nedad på øjnene og rundt for undereye dækning (hvis du føler, du stadig har brug for mere dækning du kan bruge lidt mere pulver i undereye-området i stedet for at anvende en concealer), ned på næsen, rundt om hjørnerne af næsen, ned på overlæben ned på hagen.

4. < Makeup tager naturligvis ca. 6 timer til at sætte ind i din hud og ser det bedst ud ved hjælp af Jane Iredale s Hydration Sprays det vil sætte øjeblikkeligt. Min favorit til at bruge er faktisk Dermalogica s Multi Active Toner, som også sætter det straks. Bare et par lysprøjter vil gøre. Tager nogle sekunder at tørre Og voila! Perfekt fejlfri dækning.

Lær, hvordan du jævnt anvender Jane Iredale s Loose Powder, mens du får stor dækning og en perfekt finish.