Hvordan tilpasser jeg Tube Tops?

 

1.

Læg din rørplade på en plan overflade. Skub et stykke karton ind i røret øverst for at adskille fronten fra bagsiden for at undgå maling gennemblødning. Skær kartonen mindre for at passe mellem lagene, hvis det er nødvendigt.

2.

Mal design direkte på forsiden af ​​toppen med stofmaler eller markører. Brug farver, der vil vise sig godt på baggrundsfarven og arbejde godt sammen. Brug skumfrimærker eller stenciler til design og mønstre, du vil hellere ikke tegne frihånd.

3.

Lad maling tørre i en time uden at flytte toppen eller justere stoffet. Flip toppen på pap over og male eller trække på bagsiden af ​​toppen, hvis det ønskes. Lad ryggen tage en time til at tørre, inden du lægger den øverste over.

4. Brug ruffede strimler af stof, bånd eller buer til at jazz op i toppen af ​​røret med striber og diagonale linjer, eller zigzag eller spiral materialet til en 3D-effekt. Sy objektene i hånden.

Håndsøm på små eller store stofblomster til rørets top, hvis det ønskes, for at tilføje en delikat eller funky touch afhængigt af farven kombinationer du vælger. Brug en enkelt blomst, flere blomster i hele eller grupperede blomster for en stor effekt.

Tips og advarsler

  • Vask din rørplade, vend den indvendigt ud og håndvask det med koldt vand eller brug den blide cyklus med lignende farver.
  • Tilpasning af en standard rørplade er ikke kompliceret eller tidskrævende. Med nogle få grundlæggende udformningsartikler kan du gøre rørpladerne kendetegnende og originale på mindre end en time. Tænk, hvordan du vil have, at hver af dine rørplader ser ud, før du starter. Når du har tilpasset toppe, skal du bære dem og lave en personlig erklæring.