Sådan Dress Punk om sommeren

 

1.

Prøv t-shirts og tank tops med vintage punk bands som The Clash eller Ramones. Den falmede, jo bedre. Vælg dem, der passer til hinanden, men undgå alt for stramt, da det kan være ubehageligt i varmt vejr.

2.

Tag en t-shirt kjole med motiver som kranier, kryds og / eller dolke. Lange mænds kjole skjorter virker også, hvis du ikke kan finde t-shirt kjoler. Simpelthen cinch dem i taljen med et besat bælte.

3.

Tilpas dine tøj med sikkerhedsnåle, manchetarmbånd og ankervedhæng. Ekstra point for alt, der ligner håndjern. Prøv et tyndt slips, der kolliderer med farven på resten af ​​dit outfit. Slip det løst for en 'I-don' t-care-effekt. Hvis du er virkelig modig, få en piercing i din næse, øjenbryn eller tunge.

4.

Punk ud dit hår ved at skære det kort og dø det sort eller en skandaløs farve som blå. For en reel ændring, gå retro og prøv en mohawk. Hvis du ikke vil klippe dit hår overhovedet, så prøv at lægge håret i en høj topknude, helt slanket tilbage med gel.

5.

Gem læderet Se efter din taske eller taske. Prøv hvid patent, men scruff det op og sæt et par sikkerhedspinker igennem det. (Det skal ikke se nyt!)

Tips og advarsler

< / p>
  • Tilføj tårer eller huller i dit tøj til ekstra cache.
  • Steriliser altid nåle, hvis du gør dine egne piercinger.
  • Kendt for sin hårdkerne musik og anti-etablering tro, blev Punk stærkt styliseret af sådanne grupper som Sex Pistols i slutningen af ​​70'erne. Hvis man bærer en læderjakke, hoved til tå sort og en Devil-May-Care grimasse, vil han eller hun sandsynligvis blive identificeret som punk. Men når varmt vejr rammer og temperaturer klatre, hvem vil bære stramme sorte læderbukser? Her er nogle forslag til, hvordan du bliver punk selv om sommeren.