Sådan Eliminerer du Lip Lines

 

Instruktioner

1.

Påfør en lotion, der indeholder glykolsyre på dine læbelinjer. Gør det, når du vasker dit ansigt om natten. Glat lotionen lige op til hvor dine læber begynder. Så længe du bruger dette, vil det midlertidigt fjerne læbelinjer, men ikke fjerne dem permanent. Glykolsyre virker ved at slough off den gamle hud og afslører den nye, uklæbede hud nedenunder.

2.

Få et fyldstof injiceret i dine læbe linjer. Nogle eksempler på fyldstoffer omfatter Restylane og Juvederm. De er ikke permanente, men kan i nogle tilfælde vare op til et år eller mere. Fyldstofferne injiceres for at give volumen til dine læber og vil fylde op med dine læbe linjer. En plastikkirurg eller dermatolog vil skulle gøre injektionerne.

3.

Få Botox injiceret i læbe linjer. Dette skal også ske af en plastikkirurg eller en hudlæge. Resultaterne er også midlertidige, men skal vare flere måneder i det mindste afhængigt af personen. Botox virker ved at reducere muskelbevægelsen, hvilket eliminerer rynker.

4. Brug en lip wrinkle creme to gange om dagen på læber. for at være effektive, skal du fortsætte med at bruge cremen og skal bruge den dagligt eller i de fleste dage.

Tips og advarsler

  • Lad ikke glykolsyre-lotionen røre ved dine læber, da det kan brænde dem.
  • Lip linjer, som med andre linjer, er ofte til stede som følge af aldring. De skyldes et tab af elasticitet i din hud. Men visse typer af livsstilsvalg, der ikke er relateret til aldring, kan bidrage til mere udtalte læbelinjer. Disse valg omfatter rygning cigaretter og udvidet sol eksponering. Rygning bidrager til læbe linjer som din mund puckers mens du gør det. Solens eksponering bidrager, da det hjælper med at svække kollagenet i huden, hvilket resulterer i nedsat elasticitet.