Sådan Fix Brassy Blonde Hair

 

1.

Gennemgå farven.

En af grundene til at håret kan tage en brassy tone, når det er tændt, er, at produktet ikke er langt tilbage på håret nok til løft ud farven. Når håret er tændt, går det gennem forskellige faser, inden den endelige blonde skygge nås. Orange er en af ​​disse mellemliggende nuancer, som er en del af den naturlige fremgang til blonde. Hvis du fjerner hårfarvningen fra dit hår, før det går gennem det orange oransje til blonde, kan resultatet være brassede undertoner til håret.

Den anden grund kan du opleve messinghår efter farve er dit hår er for mørkt til den særlige farve du bruger. Standard permanente farvestoffer løfter kun håret to til tre nuancer. Hvis dit hår er mørkt, kan to til tre nuancer efterlade dig i oransjeområdet. Der findes høje tintoner, der har mere lysstyrke til mørkere hår og kan løfte håret tre til fire nuancer. I ekstreme tilfælde må du muligvis bruge blegemiddel til at løfte dit hår ud over det orange niveau. Ulempen er, at du vil opleve mere skade på håret med disse produkter.

2.

Brug en blå shampoo.

Der er specifikke shampooer, der er tilgængelige for at modvirke uønsket brassiness Disse shampoo har generelt en blå eller lilla farve, som er effektiv til at kompensere nuancer af appelsin. Ved hjælp af en af ​​disse farve shampooer kan det regelmæssigt hjælpe med at maskere hår, der er blevet messet. Et eksempel ville være Shimmer Lights shampoo som er tilgængelig på skønhedssalgsforretninger og mange apoteker.

3.

Kontroller dit vandforsyning.

På nogle områder kan vandforsyningen være højt i jernaflejringer Høje jernmængder findes oftest i brøndvand Disse jernforekomster kan tilføre en rød, brassy tone til håret, når håret vaskes og skylles. Dette problem kan løses ved at tilsætte et blødgøringsmiddel med et jern filtrer til dit brusebad for at filtrere ud af jernindskud. For at fjerne jernindskud, der allerede er til stede, kan der anvendes en demineraliserende shampoo. Disse er til rådighed e på nogle saloner og skønhed forsyningsforretninger.

4.

Brug en toner.

En toner er et semipermanent farvestof, der aflejrer farve i stedet for lysner. Da tonere har en minimal mængde peroxid, beskadiger de normalt ikke håret. At vælge en toner med en violet eller blå base kan hjælpe med at maskere alle messingtoner, der er til stede i farvet hår. Desværre har tonere en tendens til at vaske ud af hår over flere uger, så brassenheden kan komme igen. Hvis du vil gøre det selv, kan du muligvis få hjælp til at vælge en passende tonerfarve fra Sallys Beauty Supply-butik, hvis du har en i dit område. Hvis ikke, kan du kontakte din frisør.

Hvis du har tændt dit hår i fortiden, har du muligvis oplevet den frygtede 'brassy blonde' se hvor du smuk blond farve indtager en uønsket orange tone. Medmindre brassy hår bliver smigrende til din hud, kan du ikke være God fornøjelse med din nye farve. Heldigvis er der skridt, du kan tage for at tone ned blødt hår og returnere det til en mere realistisk blond skygge. Her er nogle forslag.