Sådan Rengør Makeupbørster

 

1.

Hæld eller sprøjt sminkepenselrenseren på papirhåndklædet eller det gamle lap. Brug sparsomt og tilsæt mere sminke til rengøringspulver som nødvendigt hele tiden.

2.

Brug en frem og tilbage bevægelse forsigtigt til at svinge børsten fra side til side over håndklædet. Du vil se sminke og rester fjernes fra børsten. Når et bestemt område er for snavset, skal du tilsætte mere sminke til et rent sted på håndklædet og gentage dette trin, indtil penslen er ren.

3.

Glat børste tilbage i form og læg fladt til tørring, helst med børstehovedet, der hænger over en kant. Tillad 5-12 timer til tørring, alt efter børstens tykkelse.

Tips og advarsler

  • Børster, der bruges dagligt, skal mindst rengøres en gang om ugen eller når det bruges til at anvende forskellige farver.
  • Brug altid børstehovedet forsigtigt, aldrig mashing eller skubbe børsten i håndklædet. Dette opretholder penselens form og integritet.
  • Søg efter en makeup børsterensor, der både renser og desinficerer børster.
  • Brug ikke produkter designet til menneskehår. De forlader tunge rester, der kan beskadige fibrene i makeupbørsten.
  • Stå ikke børsten oprejst ved tørring. Dette gør det muligt for fugtet at lægge sig ind i penselens børste og løsne limen, der holder penslen intakt.
  • Kosmetik børster er en vigtig komponent i smuk makeup ansøgning. Naturlige hår makeup børster er dyre og ofte lavet af delikate fibre. Med ren rengøring og pleje kan de vare i livet. Her vil du lære de tre nemme trin til at passe på din naturlige hår makeup børste.


    Makeup børster er værdifulde værktøjer og kræver passende pleje. Selv om pensler er lavet med mange forskellige hår og fibre, falder de generelt i en af ​​to kategorier: naturlige hår makeup børster eller syntetiske hår makeup børster.