Sådan Rens Rens Din Hud

 

1.

Enhver rensning skal begynde med en dobbeltrensning. Jeg anbefaler Precleanse fra Dermalogica. Dette fjerner hvert spor af makeup-rester, som går dybt ind i porerne og fjerner snavs og snavs, så din rensning kan trænge dybere ind, og du er i stand til at få de fulde virkninger af ingredienserne i din rensemiddel. Du vil gerne starte med tørre hænder og et tørt ansigt. Brug Precleanse påfør 3 dråber i din hånd og smør forsigtigt på den ene side af dit ansigt og gør det samme for den anden side og din nakke og bryst (det gør produktet længere). Brug begge hænder forsigtigt til at smøre Precleanse over hele dit ansigt, nakke, bryst og derefter direkte over dine lukkede øjne ved hjælp af let tryk og en nedadgående bevægelse og på læbeområdet (dette vil endda bryde gennem vandtæt mascara). Begynd ved brystet ved hjælp af let, mildt tryk, gør cirkulære bevægelser (fordi dine porer er runde) med fingerspidserne, bevæger sig i nakken under din kæbe og hage, hage, overlæbe, ansigts sider, kinder, næse, templer, pande selv komme ind i disse øjenbryn), og øreringe. Våd dine hænder kun med varmt vand, smør vandet over de områder, hvor du har precleyret. Og fortsæt med at følge de samme bevægelser som brugt ovenfor. Precleanse bliver til en hvid mælkemulsion, og du vil føle olien opløses. Tilføj en smule mere vand, hvis du stadig føler lidt olie. Hele processen skal tage ca. 1-2 minutter. Omkring 30 sekunder for hver.

Brug varmt vand til at sprøjte huden omkring 7 gange for at fjerne forureningen. (Brug alt andet end varmt vand vil irritere din hud og forårsage hurtigere ældning, beskadigelse og irritation.)

3.

Påfør en ærterør af rengøringsmiddel (for at finde den rigtige rensemiddel til din hud, en masse kurbade tilbyder gratis hudanalyse) til dine hænder. Med let, mildt tryk påføres rengøringsmiddelet på samme områder, som du anvender Precleanse, så du undgår øjen og læbeområdet, medmindre renset er sikkert at anvende der. Brug den samme teknik med de cirkulære bevægelser som du gjorde med Precleanse. Du ønsker kun at gå over området en eller to gange. Husk at bruge let blidt tryk, eller igen vil du gøre mere skade end godt.

4.

Følg ved at sprøjte din hud 7 gange med varmt vand. Koncentrere dig om at sprøjte vandet over hele dit ansigt, ikke kun i centrum. Tag den blødeste vaskeklud du har og våd det, og vri det overskydende. Ved at bruge sidelæns og opad skal stropper, der starter ved brystet, svigte forsigtigt over huden. At gøre dette vil sikre, at du fjerner din rengøringsmiddel grundigt. Skyl din hud kun en gang efter for at føle dig for nogen resterende rengøringsmiddel. Hvis du føler, at rensemiddel bare sprøjter med vand og / eller brug din vaskeklud. Klap forsigtigt din hud tørt. Det er vigtigt at følge med en god toner og korrekt fugtighedscreme til din hud efter rensning.

Tips og advarsler

  • Jeg er en professionel hudplejepraktiker og virkelig tro og stå i Dermalogica produkter. Besøg Dermalogica.com for mere information om hvordan man bekæmper acne, aldring og meget mere.
  • For et spa i Herculaneum besøger Mo mig på Bon Vivant Salon and Day Spa. :) Jeg kan ikke vente med at møde dig!
  • Til den blødeste vaskeklud skal du bruge Dermalogicas svampeklud. Det er også biologisk nedbrydeligt! Gå grønt!
  • Pas på ikke at skrubbe med din vaskeklud. Skrubbning vil forårsage irritation, der fører til acne, beskadigelse, for tidlig aldring osv.
  • Lær hvordan du renser din hud korrekt uden at forårsage skade og irritation, samtidig med at du forhindrer for tidlig aldring.