Sådan Stop Premature Graying

 

1.

Tag et multivitamin. Hvis du mangler vitaminer som B6, B12, jern, magnesium og zink, kan det bidrage til grå hår. Spis også sund. Sultedieter kan fratage kroppen af ​​næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde melaninproduktionen. Hertil kommer, at kostvaner højt i forarbejdede fødevarer mangler den næringsværdi, der er nødvendigt for at fodre hårsækkene.

2.

Undgå stress. Fordi stress kan suge kroppen af ​​vitaminer, der er nødvendige for at give håret med nødvendige næringsstoffer, kan det bidrage til grå hår. Når du er stresset, skal du sørge for at kompensere med sund kost, vitaminindtag og afslapningsteknikker som dyb vejrtrækning, meditation eller yoga.

Ayurvedic.com anbefaler plantelægemidler til behandle gråt hår. For eksempel siger de, at ved at bruge en Gooseberry tonic, kan du hjælpe med at opretholde melaninbalancen i håret. Desuden anbefaler de en amaranth vegetabilsk massage eller en curry tonic massage i hovedbunden for at modvirke for tidlig graying.

4.

Kontakt din læge. Børn, der bliver grå for tidligt, kan lide af Werners syndrom, Rothmund-Thomson syndrom eller bundsyndrom. Alle disse forhold kan være alvorlige og nogle gange livstruende. Desuden har skjoldbruskkirtlen kontrolleret for korrekt funktion. Ifølge next.thyroid.org kan hyperthyroidisme eller Graves sygdom forårsage for tidlig graying. Læge ordineret skjoldbruskkirtel medicin, der regulerer skjoldbruskkirtlen kan bidrage til at stoppe for tidlig graying fra at forekomme.

Grågrå er en del af aldring. I gennemsnit begynder folk at se det første udseende af grå hår i deres 30'erne eller 40'erne, med nogle afvigelser som følge af genetik, race og livsstil. For tidlig graying, ifølge diagnoseme.com, er, når individer begynder at få grå hår i deres tidlige teenagere indtil 30 år. Der er nogle forebyggelige faktorer, som kan bidrage til at gå grå for tidligt.