Sådan Styles en Faux Hawk med krøllet hår

 

1.

Shampoo håret. Brug en dime-størrelse mængde balsam bare for at fjerne håret og skyll derefter. Håndklæde tørre håret og læg kvartmængden af ​​teksturerende creme eller gel i en håndflade. Gnid det gennem begge hænder og kør det gennem håret. Komb gennem jævnt med fingrene, med hovedparten af ​​cremen koncentreret på hårets længere øverste del.

2.

Blødtør håret. Hold tørretumbleren i den ene hånd, og træk håret lige op og væk fra hovedbunden med den anden, mens du fokuserer den varme luft på håret. Prøv at trække håret og rette som du tørrer. Træk håret i den retning, du ønsker at bære håret på. Tør håret helt. Der vil stadig være noget krølle i håret på dette tidspunkt.

3.

Brug et forvarmet fladt jern for yderligere at rette håret efter blødtørret. Brug en haircutting kam til at tage halv tomme sektioner fra håret. Brug et lille fladt jern, tag håret omkring en ottendedel af en tomme fra hovedbunden. Kør det flade jern opad eller i den retning, du vil have, at den enkelte sektion falder. Hvis håret er for blødt og falder fladt, skal du anvende noget medium hårspray til sektionen og tørre med tørretumbleren, mens du 'knuser' eller 'skrubber' håret op. Rett hele hovedet ved at tage halv tommer sektioner og retting som angivet ovenfor.

4.

Følg den færdige frisyre med hårspray. Træk håret i den retning, du vil have, at den falder (normalt op og rodet for en faux hawk). Følg med en finish spray og brug dine fingre til at trække på enkelte sektioner for at skabe et struktureret 'piecy' look.

Faux Hawk er en stil, der først blev populæriseret af David Beckham. Det er kendetegnet ved hår stående på slutningen af ​​Mohawk tradition, men det er kortere og mindre defineret end en traditionel Mohawk haircut. Det er dog muligt at få en fauxhøg med krøllet hår, hvis du kender de rigtige trin. Læs videre for at lære at style en faux hawk med krøllet hår.