Sådan appliceres Mineral Foundation

 

1.

Hvis du er ny til mineralfundament, skal du huske på, at de fleste er et løst pulver, som du skal anvende med en pensel. En stor børste fungerer bedst til grund, da du får mere dækning på kortere tid. Din makeup børste bør være ren og tør, før du bruger den.

2.

Åbn forsigtigt Låget til dit fundament. Nogle mineraler kan ende op om kanten af ​​låget og spild, så sørg for at have et papirhåndklæde eller en anden engangsklud under for at gøre det nemt at rydde op.

3.

Der bør være en lille mængde mineraler inde i låget. Vrk din børste inde i låget for at hente nogle af mineralerne. Lidt går langt, så start små og tilføj lidt ad gangen, indtil du nå din ønskede dækning.

Begynd at gøre sminke til dit ansigt, begynde på dine kinder og arbejde dig op og omkring. Arbejd mineralerne op i håret og betal Vær særlig opmærksom på områder med skygger, såsom næse og øjenlåg. Buff mineralerne, drej børsten forsigtigt i cirkler, indtil du opnår et glat og fejlfrit udseende.

5.

Du er færdig! Hvis du foretrækker ekstra dækning, kan du tilføje flere mineraler til låget og starte igen.

Tips og advarsler

  • Hvis du foretrækker ekstra dækning, kan du Tilsæt flere mineraler til låget og vend tilbage til trin 3.
  • Mineral makeup er et sikkert og naturligt alternativ til traditionel makeup, som normalt er fuld af kemikalier og andre ingredienser, der er hårde på din hud. Skift til mineral makeup er en cinch, men applikationen kan være lidt mere vanskelig. Denne artikel vil vise dig, hvordan du anvender mineralfundament hurtigt og nemt.