Sådan bruger du Mayo til dybt betinget hår

 

1.

Vask dit hår med en shampoo specielt lavet til tørt eller beskadiget hår. Det er vigtigt at starte denne proces med et rent hårhoved. Denne dybe conditioning mayonnaise behandling vil være mest effektiv, når alle rester fjernes fra dit hår. Dette kan omfatte forurenende stoffer i luften, hårspray, gel eller mousse.

2.

Påfør majonesen. Begynd ved kronen på dit hoved og kam gennem mindst en spiseskefulde mayonnaise fra rødderne til enderne. Sørg for at dække og mætte hver hårstreng. For længere hår skal du bruge mere mayonnaise.

3.

Sæt dit hår i et varmt, fugtigt håndklæde og lad det sætte i mindst en time. tørt hår, kan det være nødvendigt at lade konditionen tage kurset i en ekstra time.

4.

Vask dit hår en anden gang med en mild shampoo som baby shampoo eller en med naturlige ingredienser. Skyl grundigt Det er ikke nødvendigt at bruge et ekstra udvaskemiddel. Komb eller børst hår og lad det lufttørre.

5.

Stil din hår normalt. Dit hår vil vise forbedring og synes at have en sundere glans. Denne dybe konditioneringsbehandling er enkel, så længe du har ægte mayonnaise ved hånden. Det kan sammenlignes med en hot-oil behandling og kan gøres så ofte som du lign.

Brug af en daglig balsam kan ikke altid være effektiv, hvis du skal reparere splittede ender eller ekstremt tørt hår. Køleskabsprodukter er nok ikke den mest almindelige løsning til dine sprøde låse, men du vil lære, hvordan mayonnaise behandlinger kan være fantastisk til dyb condition.