Sådan bruges ARTec Colour Depositing Shampoo

 

1.

Forbered dig på at bruge din ARTec farve deponerings shampoo på rent hår. Vådt og shampoohår ved hjælp af en standard, daglig shampoo uden farveaflejringsegenskaber, inden du begynder at bruge ARTec shampoo. Påfør din daglige shampoo til hovedet, skum håret, og skyll det grundigt for at efterlade håret rent og klar til farveaflejring af shampoo.

2.

Anbring en kvartstørrelse af ARTec farveaflejrings shampoo i din håndflade, eller tilstrækkelig mængde til at mætte grundigt og skum dit våde hår. Påfør ARTec farve deponering shampoo til vådt hår og arbejde i en skum, masserer hår mellem dine fingre for at sikre jævn og komplet mætning.

Skyl ikke straks; Vent om et minut eller flere minutter, hvis du ønsker det, før du skylder ARTec farveaflejrings shampoo fra dit hår. Følg med din daglige balsam eller ARTec farveaflejringskonditioneringsanordning.

Tips og advarsler

  • Brug ud fra anbefalingen fra din stylist og anvisninger på flasken. < / li>
  • Udfør allergitest som anvist på flasken inden brug
  • Uanset om du toning, korrigerer eller opretholder din hårfarve ved hjælp af ARTec farveaflejrings shampoo, kan du gøre en betydelig forskel i din hårfarves levetid og vitalitet, samtidig med at du forbedrer den generelle skinne og udseende af sundhed. Brug af et produkt som ARTec shampoo er rigtig vigtigt for de bedste resultater. Lær, hvordan du bruger ARTec farveaflejrings shampoo til at afhjælpe eller styrke din hårfarve.