Sådan bygger du en professionel garderobe på en shoestring

 

1.

Kortlæg dit ønskede udseende. Professionel beklædning er kommet langs vejen siden Mary Tyler Moores og Dick Van Dykes dage. Der er en række stykker, design og udseende, hvorfra man kan vælge. Bestem, hvilken indvirkning du vil have på din garderobe, før du køber genstande. Dette vil hjælpe dig med at spare penge ved at fokusere din opmærksomhed på tøj, der vil tilføje stil til din garderobe.

2.

Invester i klassiske stykker. Visse stykker som argyle sweater og A-line kjoler er mode hæfteklammer. Begynd at opbygge din garderobe med klassiske stykker for at se øjeblikkelige resultater fra din nye garderobe. Klassiske stykker kan kombineres med nye stilarter og tilbehør til at skabe unikke professionelle udseende. Da de aldrig går ud af stil, får du dine penge så længe du kan passe ind i dem.

3.

Besøg forsendelsesbutikker . Forsendelsesbutikker tilbyder forsigtigt brugt tøj til rimelige priser. Da hvert stykke tøj er grundigt inspiceret før accept, er kvaliteten ofte højere end beklædningsgenstande i butikkerne. Bed om henstillinger fra venner og andre forretningsfolk til at finde en passende butik. Overvej at sende dine uønskede tøj til et løft af penge for at købe nødvendige stykker.

4.

Tilføj til din samling hver betalingsdag. Opbygning af en professionel garderobe bør betragtes som en løbende opgave. Undgå trang til at foretage massekøb samt trang til at få impulskøb. Køb et par stykker ad gangen for at sikre, at din garderobe går i den ønskede retning. Det er også nemmere at ændre garderobeskabets retning, hvis du ikke har købt tonsvis af tøj.

5.

Køb tøj uden for sæsonen . Køb varer som trøjer og langærmede skjorter om sommeren for at drage fordel af clearance salg. Dette vil hjælpe dig med at sige forud for rushen og holde dig på et struktureret købskursus. Selvom der kan være et par stykker, som du ikke kan leve uden og skal købe så hurtigt som muligt, skal du lære at vente på det rigtige tidspunkt at købe tøj til maksimale besparelser.

6.

Lær at blande og matche. En simpel sort nederdel kan være baggrunden for flere professionelle udseende. Tænk på dit tøj som separate stykker i stedet for forudbestemte kombinationer. Selv din yndlingsdragt kan adskilles for kun at bruge jakken. Eksperiment med dit udseende ved at lave ukonventionelle kombinationer.

Tips og advarsler

  • Har altid en spilplan tilgængelig, inden du handler for at forhindre impulsopkøb.
  • Undgå at købe tøj, som du ikke kan lide af et salg.
  • Dressing for succes er ofte lettere sagt end færdig. Uanset om du er i et indgangsniveau eller en overordnet ledelsesposition, påvirker den måde du kler på på dine forretningsforbindelser. At se dit bedste på arbejde kan være svært, når du er på et stramt budget. I stedet for at give op og bosætte sig for mindre end stellarklæder, lær hvordan man opbygger en professionel garderobe på dit budget.