Sådan fjerner du Belly Button Rings

 

1.

Vask dine hænder med antibakteriel sæbe og vand. Du vil have dine hænder rene for at forhindre infektion.

2.

Hold bunden af ​​navlenringen med den ene hånd. Placer pegefingeren og tommelfingeren på din anden hånd på den lille bold ved enden af ​​ringen.

3.

Skru bolden ved at dreje det mod uret. Selvom det er mindre almindeligt, ringer nogle navleknapper af, hvis du drejer dem med uret. Test forsigtigt ringen for at bestemme hvilken vej for at dreje bolden.

4.

Fjern kuglen fra ende af ringen, når du har skruet det helt ud.

< p> 5.

Træk bøjlepartiet af navlen ned. Mens du trækker det ned, skal du tage det væk fra din krop og fjerne det effektivt fra dit navlehul.

6.

Gå til en professionel piercingbutik eller en læge hvis du har svært ved at fjerne navlen ringen, aldrig tvinge ringen ud, da dette kan rive din hud og føre til ardannelse.

Tips og advarsler

  • Hvis navlen ringen ikke kommer let ud, skal du forsøge at ligge med ryggen fladt mod gulvet. Det kan komme lettere ud, når din mave er helt fladt.
  • Rip aldrig, træk eller tving maven til at ringe ud. Se en professionel, hvis det er nødvendigt.
  • Hvis du har en navle ring, kan du nemt fjerne det selv. Uanset om du er træt af at have det og vil have det godt, eller hvis du bare vil skifte den ud til en anden ring, skal du fjerne ringen, hvis du har brug for det.