Sådan fjerner du ansigtshår til kvinder

 

1.

Der er flere produkter på markedet, der kan hjælpe med at fjerne ansigtshår. Imidlertid er et besøg hos din læge i orden, hvis mængden og tekstur af dit ansigtshår er ændret. PCOS (også kendt som Polycystic Ovarian Syndrome eller Stein-Leventhal Syndrome) kan udløse overskydende ansigtshår. Udligning af hormon ubalancer og PCOS bør være det første skridt i at løse dette problem.

2.

Diskuter Vaniqua med din læge mens der. Vaniqua er en recept ansigtscreme, der har til formål at forsinke graden af ​​ansigtshår vækst. Over en periode bliver ansigtshår finere og mindre tæt. Nogle kvinder må muligvis stadig bruge kommercielle produkter, men vil få dem mindre hyppigt.

3.

Valg af produkter er strengt personlig. Det kan være nødvendigt at eksperimentere lidt for at finde det produkt, som virker bedst for dig.
Valg omfatter depilatories (hair removers) og mekaniske enheder:

Voks - Fandt i apoteket, voks smeltes i mikrobølgeovnen, påføres huden og trækkes kraftigt ud. Dette kan være smertefuldt. Læs pakkens anvisninger grundigt! Denne metode er ret langvarig, op til 3-4 uger for mange kvinder.

Lotioner og cremer - Igen er der flere mærker til rådighed. Hvis din hud er følsom, skal du kigge efter mærker, der beskrives som 'blid' eller 'For følsom hud', og der kommer en ansigtsbehandling creme. Følg pakkens anvisninger til brevet! Hudirritation kan forekomme.

Træk strips - Disse strimler har en meget klæbrig ryg, nogle gange lavet med sukker, der påføres ansigtet og trækkes af med kraft.

Bleach - Kan overvejes for fint ansigtshår, der ikke er for indlysende. Blegemiddel fjerner ikke hår, men lette det for at gøre det mindre synligt. Denne metode er ikke den metode til valg for ansigtshår!

Mekaniske enheder - Gør en Google-søgning efter 'ansigtshårfjernere' vil returnere flere elektriske / batteridrevne mekaniske anordninger, der trækker håret ud af roden - meget anderledes end barbering, hvor håret skæres på overfladen. Nyt hår vokser langsomt tilbage. Disse enheder kan være meget smertefulde, men resultaterne varer lidt længere end depilatories. Erstatningsdele er påkrævet regelmæssigt.

Elektrolyse - Dette er en permanent metode til fjernelse af håret, ved hjælp af en elektrisk nål. Det er den dyreste, og nogle kvinder anser det for smertefuldt. Flere besøg er nødvendige for at afslutte behandlingen.

Tips og advarsler

  • Læs og følg produktvejledningen omhyggeligt for at undgå hudforbrænding eller irritation
  • Nogle kvinder er tilbøjelige til at have pinligt ansigtshår. Som kvinder alder, øger sandsynligheden for øget ansigtshår kraftigt på grund af hormonelle ubalancer efter overgangsalderen.