Sådan handler du til Hosiery i New York City

 

1.

Gå til Wolford boutique på Madison Avenue på Upper East Side. Wolford er et verdensberømt mærke kendt for kvalitetsvedhæng. Wolford er ikke kun elegant, smigrende og langvarig, men det er også meget smigrende for enhver kropstype. Wolford har sandsynligvis den fineste halskæde i hele byen, så det er absolut værd at gøre turen til at se denne butik.

2.

Køb hos Fogal i Schweiz på Madison Avenue i Midtown East. Dette er en anden elegant og raffineret halmbutik på Manhattan. blød, smuk og luksuriøs fornemmelse. Hvis du bærer Fogal i Schweiz strømpebukser, vil enhver kvinde føle sig som en million bukke. Kvaliteten er fantastisk her, og da strømperne er så holdbare, er Fogal helt værd.

3.

Tjek Orva Hosiery Store på East 86th Street på Upper East Side. Orva er en stor sølvbutik med moderate priser. Der er altid en slags salg på Orva. Udvalget hos Orva er helt sikkert klassisk, standard sølvtøj, men det er fremragende til arbejdstøj eller bare hverdagsliv. Orva-varerne er meget strømper, men de sælger også håndtasker og tøj.

4.

Stop ved Calvin Klein Hosiery på Madison Avenue i Murray Hill. Calvin Klein Hosiery har mange slanke, minimalistiske og dæmpede endnu attraktive lommer. Det er ikke kun her, der findes her, men de sælger også undertøj. Personalet er venligt og hjælpsomt, og kvaliteten af ​​varer her er i topklasse.

5.

Gå til Macy's stormagasin på West 34th Street i Midtown. Det berømte Herald Square stormagasin har lidt af alt, så det er ikke overraskende, at der er et godt udvalg af sokker. Placeret på første sal er der sådan en bred vifte af strømpe her, at det sikkert slår ud de fleste søllebutikker. Uanset om du er på udkig efter high-end designer eller moderat prissat, kan du komme til Macy's.

Tips og advarsler

  • De fleste varehuse (Bloomingdales, Lord u0026 Taylor, Loehmann's, Daffy's og Century 21) har store og omfattende siddesektioner, så tag dem ud for at sikre dig at du ikke går glip af noget.
  • Hosiery er en elegant og sofistikeret måde at sammensætte et outfit på, uanset om du er på forklædning til en aften ude på byen eller for et vigtigt forretningsmøde på arbejdspladsen. Det er ikke svært at købe lommetøj, hvis du ved, hvor du skal hen. De bedste muligheder i New York City for at shoppe for store strømpebukser.