Sådan handler du til smykker i New York City

 

1.

Køb på Pippin Home på West 17th Street i Chelsea. Pippin Home er en vidunderlig vintage smykke butik med moderate priser og et omfattende udvalg. Uanset om du vil have en charme halskæde, et ur, øreringe eller armbånd, kan du få det på Pippin Home. Ejeren er meget hjælpsom og høflig og vil fortælle dig alt hvad du behøver at vide om noget emne du overvejer.

2.

Stop ved tilfældige tilbehør på East 4th Street i øst Landsby. Dette er den sjældne søde og charmerende New York City boutique. Denne butik sælger en kombination af dejlige smykker og knick-knacks. Tilfældige tilbehør er det perfekte sted at forkæle dig selv med noget sødt eller at få en gave til en ven. Husk også at tjekke det store udvalg af sterling sølv også.

3.

Besøg Cog u0026 amp; Pearl på 5th Avenue i Brooklyn. Denne nabolag i Park Slope er hovedsagelig specialiseret i smykker, men har også en fin boligindretning. Cog u0026 amp; Pearl er en anden hyggelig og lokkende butik til enten at købe en gave til dig selv eller for andre. Det gode ved Cog u0026 amp; Perle er den store mængde smykker af uafhængige designere fra New York City. Også være sikker på at tjekke den funky tegnebogen kollektion her.

4.

Gå til Doyle u0026 amp; Doyle på Orchard Street i Lower East Side. Doyle u0026 amp; Doyle er et glimrende sted at gennemse smykker, især armbånd. Personalet er yderst hjertelig og hjælpsom. Dette er et godt sted at få unikke og spændende forlovelsesringe. Købere vil have det godt at gennemse alle smykker fra forskellige tidsperioder her. Doyle u0026 amp; Doyle er en sød blanding af fremtiden og fortiden.

5.

Gå til Tiffany u0026 amp; Co på 5th Avenue i Midtown East. Det siger sig selv, at ingen artikel om smykker i New York City kunne være fuldstændig uden en Tiffany's omtale. Morgenmad hos Tiffany er det nogen? Tiffany s er det kendetegnende sted at få smykker til enhver særlig lejlighed, det være sig et bryllup, baby shower, eksamen ceremoni eller fødselsdag. Tiffany er et must-see for enhver smykker elsker i New York City.

p>

Tips og advarsler

  • Fifth Avenue har et stort antal elegante og eksklusive juvelerer (som førnævnte Tiffany u0026 Co). Sørg for at tjekke dem alle ud!
  • Intet er bedre end at kunne fremhæve et sjovt tøj, hvad enten det er en fancy kjole eller jeans og en T-shirt med et smukt smykke. Der er mange forskellige typer smykker, fra klassiske stykker til seriøse lejligheder til funky, ungdommelige stykker til en piges nat ud eller fest. Her er nogle af de bedste steder at købe smykker i New York City. Køb nogle smykker og vis det rundt i byen!