Sådan har du smukke yoga fødder

 

1.

Har taknemmelighed for, hvor hårdt dine fødder arbejder. Ofte overset, disse bilag hjælper med at støtte os og få os, hvor vi skal være hver dag. Meditere om, hvilken velsignelse dine fødder er.

2.

Køb behagelige sko og klæd passende. Brug kun hæle, når du har brug for det. Sørg for at gå et stykke tid i sko, før du køber dem og pas på skarpe kanter omkring tæerne og hæle, der kan skabe blærer. Opt for kvalitetsstoffer, der er komfortable og varige.

3.

Start din fod helbredelse og værdsættelse praksis med rensning. Vask dine fødder i badet eller i en fod spa. Tilføj rensende æteriske olier som te træ til desinficering og epsom eller havsalt til at rense, nære og slappe af.

4. Brug en pimpsten, rystende barbermaskine eller Ped Egg til at fjerne hærdet hud fra dine fødder. Shavers fungerer bedre end pimpsten, bare vær forsigtig med at bruge bladene.

5.

Dernæst giv fødderne en dejlig fodmassage med en pimpstenskrubber venstre og dybt afslappende fødderne.

6.

Tør fødderne grundigt og påfør en beroligende creme. Gør dette før sengetid, masser det ind. Føler sig så godt!

7.

Sæt sokker på forseglingen i fugt og lad dem stå natten over. Vågn op til bløde, forfriskede smukke yoga fødder!

Tips og advarsler < / h4>

  • Stret foden ud med øvelser som ankelruller og bøjning og pegning. Prøv før sengetid som en del af din helbredende fodpraksis. Dine fødder sætter pris på det efter en lang dag.
  • Giv dig selv pedicure ofte. Hold neglene trimmet kort, og kniplerne klædt.
  • Polsk kan gøre fødderne smukke, men rene, bare nagler er også smukke. Sørg for at give dine fødder en pause fra polsk for at undgå gulning og svage negle.
  • Skru ikke bare den store tå og hæl, skrub hvert tå en nd midt i fødderne - hver eneste gang!
  • Prøv tøjstrækværktøjer som Yoga Toes. Bær i 10-15 minutter, mens du ser fjernsyn eller på dit skrivebord, eller brug dem længere eller sover dem!
  • Vælg neglelak med så få kemikalier som muligt
  • Vælg naturligt scrubs
  • Hvis du har problemer med fødderne, kontakt en læge
  • Da jeg først begyndte at udøve yoga, boede jeg i New York City og begyndte at indse, hvordan mishandlede mine fødder var meget gå i hæle og ubehagelige sko. Jeg begyndte en afslappende og rensende fodpraksis, der er jording og ren lyksalighed - fra hoved til tå!