Sådan kjole som Alicia Silverstone

 

1.

Start med at skabe en Alicia-inspireret garderobe ved at blive økologisk og miljøvenlig, når du vælger tøj. Alicia er en ivrig veganer og dyrerettighedsaktivist, der kun bærer grusomheder (ingen læder, pels og animalske biprodukter). Prøv at undersøge mærker og etiketter, før du køber, for at sikre, at dine valg er dyrevenlige.

2.

Vælg tøj, der er lavet af genbrugsmaterialer eller bambusmaterialer. Alicia foretrækker økologiske og bæredygtige stoffer og vælger tøjmærker som Loomstate, American Apparel eller Stella McCartney, når det er muligt.

Gå grøn med dine outfits (og spar penge i proces) ved at vælge brugt tøj fra butiksbutikker eller vinbutikker. Alicia foretrækker feminine stykker som delikate kjoler eller bløde bluser, og parrer dem med miljøvenlige jeans eller shorts.

4.

Tilpas som Alicia med økologiske punge og sko, der aldrig skimp på stil. Prøv sine yndlingsmærker ved at undersøge punge fra Alternative Outfitters eller hæle fra Natalie Portmans 'veganske skolinie.

Opret enkle outfits med en entydig fed sætning til flare. Alicia vælger ubesværet tøj (som vintage kappe kjoler eller drop waist toppe) i neutrale nuancer, men bringer dramaet op i et hak ved at tilføje dristige hæle eller genbrugs vintage smykker.

Alicia Silverstone er en skuespillerinde og aktivist med en unik følelse af stil. Selv om hun har en flare for en simplistisk og naturalistisk måde, kompromitterer hun aldrig sine værdier for skønhed (og du vil heller ikke have).