Sådan køber du tøj engros

 

1.

Bestem den type tøj du søger at købe engros. Hvis der er særlige designerartikler, hvor du er interesseret, skal du notere dem på en liste. Dette vil medvirke til at fokusere din søgning på engros tøj.

2.

Undersøg branchen. Se på detailpriser for de varer, du ønsker at videresælge. Dette vil hjælpe dig med at bestemme den pris, du vil betale for varerne, når du køber dem engros. Beregn den pris, du skal betale for at opnå et solidt overskud, når du videresælger det. Hold dine beregninger praktisk, så du kan sikre dig, at du holder dig på sporet, mens du handler i engros.

3.

Find grossister. Hvis du ønsker at købe et bestemt tøjmærke udelukkende, kan det være bedst at gå direkte igennem mærkevirksomheden. Mærker har specifikke kriterier, som du skal opfylde for at kunne kvalificere dig til engrospriser, men det er helt sikkert Værd din tid for at se, om du opfylder disse krav. Hvis du ikke gør det, kan du finde engros tøj til salg på forskellige websteder online som Merchandize Liquidators og Apparel for U (se Ressourcer nedenfor).

Kontroller de krævede minimumsværdier at få engrospriser. Mange grossister kræver, at du køber et mindste antal af samme vareklæde for at få engrospriserne på dem. For eksempel skal du muligvis købe 50 par Seven for All Mankind-jeans for at få den laveste, engrospris på hvert par. Mange grossister kræver meget høje minimumsforhold som f.eks. 100 til 500 af en bestemt vare. Der er grossister, der ikke kræver noget minimum, selv om de er få og langt mellem.

5.

Køb varerne fra grossisten og få dem sendt til dit hjem eller kontor. Vær opmærksom på, at forsendelse på engros tøj kan tage et stykke tid, op til otte uger. Hvis du køber fra en oversøisk grossist, vil det sandsynligvis tage længere tid at sende tøjet til dig. Sørg for at fakturere forsendelsesomkostningerne i din prisfastsættelse.

Tips og advarsler

  • Bekræft, at grossisten du vælger, er legitim. Der er mange falske grossister derude, der sælger replika designer tøj. Køb kun fra en betroet kilde.
  • Undgå at betale for engros tøj i kontanter. Du vil have en form for anvendelse, hvis der er et problem med din ordre og kreditkortbetaling giver mere beskyttelse.
  • Når du køber tøj engros, gemmer du generelt et bundt af standard detailpriser. Folk køber ofte tøj engros for derefter at videresælge dem senere til detailpriser og opnå en fortjeneste. Mens du ofte skal købe i bulk for at få engrospriser, er dette ikke en hård regel; du kan undertiden få en engrospris på kun en vare. Her er nogle tips til køb af tøj engros.