Sådan kommer du i gang med at sælge håndlavede smykker

 

1.

Omhyggeligt planlægge. Dette kan virke irrelevant; Men mange mennesker, der starter deres egen forretning, der sælger smykker, kunst eller kunsthåndværk, har virkelig ingen ide om, hvad det vil tage for at rent faktisk leve på det. Vær brutalt ærlig over for dig selv. Lav en liste over fordele og ulemper. Besvar de hårde spørgsmål. Har du tid til at lave produktet og shoppe det rundt? Har du weekender til rådighed for at deltage i shows? Har du penge til at investere i forsyninger og reklame? Vil du stadig elske at lave dine smykker, hvis du er tvunget til at lave masser af det? Hvor meget tid er du villig til at investere i processen, før du beslutter dig for at stoppe? Alle disse spørgsmål skal overvejes, før du tager ansvaret for din egen virksomhed.

2.

Tjek din konkurrence. Medmindre du allerede skaber noget, der er så helt originalt, at folk skal flockes til din booth, kan du tjekke din konkurrence er et klogt skridt. Besøg kunst og kunsthåndværk viser, smykker viser eller endda stormagasiner. Se, hvad der er på markedet. Din bedste mulighed er kunst og kunsthåndværk, da dette vil være dit største marked. Se omhyggeligt på designene, og følg hvad der sælges og til hvilken pris. Undersøg de forskellige kabiner og designskærme. Hvilken kabine tegner mest opmærksomhed, og hvorfor? Optag dine observationer, især de priser, folk, der køber smykker betaler. Dette giver dig en rækkevidde, som du kan bruge til at sælge dit produkt.

3.

Planlæg dit budget. Hvor mange penge skal du investere i dette venture, og når det er væk, hvad vil du gøre? Lav en liste over dine mulige udgifter. Inkluder forsyninger, reklame, udlejning af kabiner, emballage, kontorartikler, visitkort og visningsomkostninger. Når du har disse estimater, fordobles summen. Dette er hvad du skal bruge hvert år, du planlægger at gøre forretninger. Husk, at de fleste kunstnere og crafters ikke tjener penge de første par år. Har du råd til bekostning?

4.

Design dit produkt. Du har nu en ide om Hvad er derude, men du skal stille dig selv spørgsmålet: 'Hvorfor skulle nogen komme til min kabine i stedet for alle de andre, og hvad vil kunderne komme tilbage?' Gentag forretning er nøglen til at overleve i en hård økonomi. Smykker er ikke en nødvendighed for at overleve, så du er nødt til at komme med en ide, der vil være så stor, at det får folk til at føle, at de skal have det. Stress 'one-of-a-kind' og 'håndlavet' i din annoncering. Tilføj noget unikt for dine smykker. Er det helt naturligt? Er den lavet af 'grønne' materialer? Hvad gør dit produkt specielt?

5.

Ansøg om din sælgeres tilladelse. Uanset hvilken tilstand du er i, skal du have en sælger tilladelse. Lokal skatteafdeling for formularerne til at udfylde og sende. Når du har tilladelsen, kan du sælge overalt. Du vil også kunne købe dine forsyninger engros, hvilket kan medføre betydelige besparelser. Husk at du bliver nødt til at indgive moms hos staten hvert år, så dine optegnelser skal være korrekte, og dine kvitteringer skal gemmes.

6.

Opret, pris og sælg dit produkt. Fotograf nogle eksempler. De fleste kunstudstillinger kræver digitale eller diasbilleder af dit produkt til vurdering. minimere refleksioner.Når du har nogle prøver og dine billeder, indsamle oplysninger om forskellige shows, der er tilgængelige i weekenderne og ansøge om plads på pladsen.Dette kræver, at du kommer op med en slags skærm til dine smykker. Du kan også tage din prøve stykker til specialbutikker eller butikker, der har lokale kunstnere. Sørg for, at dine stykker er prissat på passende vis for markedet. For at beregne din pris skal du tilføje omkostningerne for hver vare i dit stykke og fastsætte et minimumsbeløb for hver time du har brugt det. Tag dette totalt og dobbelt eller tredobbelt det, hvis markedet vil tillade denne markering. I det første år skal du holde din pris lav for at generere trafik og salg, så øg din pris langsomt, da du får faste kunder.

Tips og advarsler

  • Tjek specialbutikkerne før du tager dine varer for at vise dem, så du kan bringe forretningen noget, som du vil sælge.
  • Du har lavet smykker i årevis og giver det væk til dine venner og familie. Alle siger, at du er fantastisk og kan nemt sælge dine smykker. Men det er bare ikke så simpelt. Hvis du tror at du kan gøre det, og har den tid og tålmodighed, der kræves for at starte din egen virksomhed, her er nogle tips til at komme i gang.