Sådan laver du Kinky Hair Curly uden at bruge mange penge

 

1.

Kinky hår har brug for fugt hver dag, så du bør vådte håret og bruge en anti-frizz-conditioner eller et dagligt indstillingsmiddel hver gang dette er nødvendigt for at målrette frizz og definere dit curl mønster. Sørg for, at balsammen ikke indeholder alkohol eller sulfat. Som balsam er i håret, brug et valg eller en god udtænkning for at fjerne håret og skylle produktet ud. Børstes ikke igen, det er bedst at gøre det i brusebadet for ikke at ødelægge dit krølle mønster.

2.

Mens dit hår er vådt, skal du bruge noget daxfedt (som handler om 0,99 til $4,00 afhængig af størrelsen) for at holde krøllen og for at fugtige håret. Mæt hele håret, men lad det ikke gå meget. Start på bagsiden og arbejd dig op til forsiden.

3.

Anvend derefter den glatte 'n' skinnekrølle aktivator gel (løber omkring $4,00 i en stor krukke). Arbejd grundigt gennem håret. Du skal bruge et klip for at afskære håret, når du anvender produktet. Når du bruger produktet, skal du løbe gennem de forskellige stykker eller sektioner af håret med dine fingre. For at hjælpe med krølleformet drej håret rundt om fingeren som applikationsprodukt.

4.

En alternativ til den glatte 'n' shine curl aktivator gel er fantasia IC. Dette produkt løber også omkring $4.00 Du kan vælge hvilken du foretrækker bedst. Nogle siger, at det gør håret hårdt, og den glatte 'n' shine curl activator gel holder håret blødt.

p> 5.

Du kan lufttørre, sidde under tørretumbleren eller bruge en diffusor. Du må ikke røre dine krøller, mens de er våde, det vil gøre det frygtløst.

6.

Du skal have dejlige fugtede krøller og w høne du har lyst til, at produktet bygger op på dit hår, brug en klarende shampoo til at rense håret godt. En gang om måneden er god.

Tips og advarsler

  • Ved at dyrke dit hår ud lang gør dine krøller ret og lange.
  • Når At trykke på naturligt hår kan også hjælpe med at forlænge dine krøller, men det kan også permanent rette håret så vær forsigtig.
  • Nogle gange får man en teksturizer, der hjælper håret med at holde en dejlig krølle og endda virker naturlig. En tekstureringsmaskin undrer sig, når du har tykt langt hår.
  • Kinky hår er ofte ekstremt tørt og normalt svært at holde krøller. Du vil lære at få den krølle, du vil have uden at bruge mange penge.