Sådan laver du grafikbørster

 

1.

Åbn det billede, du gerne vil lave i en grafisk børste. Dette kan være næsten ethvert billede, men vælg et billede uden baggrund, medmindre du vil have baggrunden til at være en del af din grafiske pensel. Vælg et objekt, der er let genkendeligt.

2.

Fjern farven fra dit billede ved at vælge u0026 # x201C; Image u0026 # x201D; og derefter vælge u0026 # x201C; Gråskala u0026 # x201D; fra u0026 # x201C; Mode u0026 # x201D; menu. Grafiske børster vises kun i nuancer af sort og hvid, men senere kan du vælge at farve din pensel.

3.

Vælg det objekt, du vil gemme. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge Magic Brush og vælg baggrunden og vend derefter markeringen ved at bruge Ctrl + I. Nu er objektet, du vil gemme som børste, det eneste, der er valgt.

4.

Navngiv dit valg ved at klikke på u0026 # x201C; Rediger u0026 # x201D; menuen og vælge u0026 # x201C; Definer børsteløsning. u0026 # x201D; Der vises en popup-boks, der beder dig om at give din nye grafiske børste et identificerbart navn. Vælg et kort navn, så du nemt kan henvise det senere, når du kigger gennem din penselpallet. Klik på u0026 # x201C; OK u0026 # x201D; og du har lige reddet børsten. Nu skal du finde den.

5.

Åbn en ny fil for at teste din pensel. Vælg et stort område til testformål. Med en hvid baggrund skal du vælge penselværktøjet fra værktøjslinjen.

6.

Klik med din højre museknap hvor som helst i dit dokument. En børste dialogboks vises. Bemærk børstens valg i boksen og rul ned til bunden. Der er det. Den allerførste børste i pallen bliver din nye børste. Vælg den, og du er klar til at teste den.

7.

Forstør eller formindsk størrelsen af ​​din pensel og vælg forskellige farver. Du har lige oprettet en permanent grafisk børste.

Tips og advarsler

  • Brug denne teknik, når du vil oprette en øjeblikkelig børste af din signatur eller et virksomhedslogo. På denne måde kan du nemt tilføje penslen til et dokument.
  • Prøv at tilføje specielle effekter til din pensel. Når du har brugt børsten på et dokument, skal du bruge knappen Layer Style nederst på Layerspallet for at tilføje en dropshadow eller en afskåret effekt.
  • At lave grafiske børster giver dig permanente billeder, gemt i børstermappen i Adobe Photoshop eller et andet grafikredigeringsprogram. Disse billeder er tilgængelige for øjeblikkelig tilbagekaldelse, når du har brug for dem. Med det rigtige foto og nogle få nemme teknikker skaber du et brugerdefineret bibliotek med grafiske børster. Klik på billederne i trinene nedenfor for at forstørre.