Sådan påføres mineral øjenskygge

 

1.

Det første du skal gøre er at vaske og præg din hud til makeup-applikationen. Skyl al olie og snavs væk, og tør din hud, før du lægger grunden på øjnene og lige under øjenbrynens øje. Hvis du ikke har primer, vil en lille mængde vaselin hjælpe farven længere. Vær forsigtig med ikke at bruge for meget.

2.

Vrk din øjenskygge børste i låg i din base farve og forsigtigt dab over hele dit øjenlåg. Til fed farve, tilsæt en dråbe vand til din børste inden du svirrer i mineralerne. Dette vil skabe en folieret effekt, når den er påført.

3. < / p>

Tør børsten med et væv og hvirvl i låget med en mørkere, komprimeret farve til øjnene i øjnene. Start ved ydersiden af ​​øjet, forsigtigt feje frem og tilbage i øjenlågets krølle indtil lidt blandet.

4. Tør børsten igen og hvirvl i låget af en lysere farve for at markere buen lige under panden. Dab mineralerne på og anvende mere som nødvendigt.

5. Pug penslen i små cirkler for at blande nuancerne sammen for et mere naturligt udseende.

6.

Når du er tilfreds med ansøgningen, skal du afslutte udseendet med øjenliner og mascara.

Mineral øjenskygge er et godt alternativ til almindelig makeup, som normalt er fuld af kemikalier og andre ingredienser, der er hårde på din hud. Mineral makeup ansøgning kan være lidt vanskelig, men denne artikel vil vise dig, hvordan du bruger mineral øjenskygge hurtigt og nemt og holde det ser godt hele dagen!