Sådan slår du en bue på tøj

 

1.

Bestem den slags stof du vil bruge til at lave din bue. Hvis dit tøj er skinnende, skal du gå til silke eller satin. Match farven på din bue til materialet.

2.

Find ud af, hvordan du binder bugen til dit tøj. For eksempel er en sløjfe gevind gennem kraven. Omvendt kan en bue bøjes rundt om en kjole og sløjles rundt i taljen for øget elegance. For maksimal enkelhed skal du bøje bågen til en lapel.

3.

Fold en enkel bue ved at lægge et stykke bånd fladt. Uden at tillade et twist, fold stoffet tilbage på sig selv og pin enderne sammen i midten. Disse er de slags enkle buer, som folk ofte bruger til at øge bevidstheden om en årsag.

4.

Opret en sløjfe i båndet og skub derefter enden gennem løkken. Træk nogle af slakken. Vend den til en firkantet knude ved at binde den anden ende på samme måde i modsat retning. Denne firkantede knude er en god base for bue.

5.

Sørg for, at begge ender af din bue er noget lige. Lad den ene ende pege ned og sløj den anden under den. Fold en i halv til den ene side, med slack peger på den anden. Hold enderne sammen, og giv lidt plads til at træk den hængende ende gennem den.

6.

Træk løkken igennem og beundre den løse sløjfe, du har skabt. Træk bue fra begge ender for at justere det, indtil det ser ud som du vil have det. Trim enderne af buen, indtil de er lige.

Folk har brugt buer til at pryder tøj i tusindvis af år. Det er en god måde at gøre tøjet mere elegant og imponerende. Selv om der er mange slags buer, der varierer fra silke til polyester, er konceptet forholdsvis det samme. Læs mere for at lære, hvordan du nemt kan binde en bue på dit tøj.