Sådan sparer du penge på dit foretrukne kosmetik

 

1.

Handel det ind - Se på, hvad du har. Alle os piger har den enorme taske af kosmetik. Nogle ting er vores favoritter, andre vi aldrig bruger. Skille dem ud i bunker af hvad du vil beholde og dem, du ikke har. Nu finder du en ven, der ønsker at handle. De fleste piger vil. Dette er en god idé at gøre med din søster eller bedste ven. handel kosmetik til en fest. På denne måde kan du slippe af med de ting, du aldrig bruger, og få nogle flotte sminkeartikler til gengæld for at prøve.

Forældet øjenskygge - Lav dine egne farver Hvis du har masser af læbestifter eller øjenskyggefarver, der bare ikke passer dig, så kan du prøve at lave din egen. Dette er ret simpelt. Brug din øjenpense til at lagke forskellige farver på et ark papir til du finder den rigtige kamp. Når du har fundet det, kan du knuse øjenskyggen i en babymadkande og anvende dem med en øjenpensel til fremtidig brug.

3.

Clumpy Mascara - Hvis din mascara bliver klumpet og tyk betyder det normalt, at din mascara er tør. Du kan løse dette ved at tilføje kun en dråbe vand til beholderen og blande den rundt. Hvis din børste viser tegn på c lump vaske børsten med sæbevand og tør på et lintfrit håndklæde. Hvis du bruger vandtæt mascara, tilføj en dråbe babyolie i stedet for vand.

4.

Køb det til salg - Se til salg og brug kuponer. Hvis det er et godt salg ... lager op Køb fra en butik, der tilbyder dobbeltkuponer. Du kan også kigge efter kosmetiske varer online på websteder som Ebay eller overstock.com.

5.

Se efter bedragere - Mange mærkevarekemiske fabrikanter har konkurrenter derude, der gør lignende produkter til mindre. Prøv de billigere mærker, du kan opleve, at du kan lide dem endnu bedre.

6.

Få det bedste ud af dit fundament - Hvis du har tør hud, skal du anvende en fugtighedscreme lige før du anvender dit fundament. Dette giver dig en mere jævn farve og din hud bliver sundere. på lang sigt. Tør hud tager mere fundament end fugtet hud.

Brug dine hænder - Anvend så meget som muligt dine hænder til at anvende kosmetik. For eksempel kan mange kvinder anvende fundament med en ansigtssvamp, dette er en god teknik, men svampen opsuger en masse ekstra fundament, plus det har snavs og bakterier, der kan forårsage infektion eller udslæt, hvis de anvendes mere end én gang.

Lav din egen - At lave din egen kosmetik kan være sjov og er langt billigere end dine high end mærker. Tjek dit lokale håndværk for nybegyndere.

9.

Engagere - Du kan få din kosmetik til op til 50\% rabat, når du tilmelder dig som sælger for virksomheder som Avon u0026 amp; Mary Kay. Ikke alene vil du få din kosmetik billig, men du vil også tjene gode penge på at arbejde hjemmefra. Hvis du har brug for mere info i avon - Spørg mig!

Skønhed kommer til en pris, og i tider som disse kan det blive stadig sværere at spænde på dine yndlings kosmetik og duftstoffer. Så prøv disse enkle tricks jeg bruger til at spare penge hver måned på dine yndlings skønhedsprodukter.