Sådan tørre hår

 

Sådan tørres håret

1.

Vask dit hår med en mild shampoo. Masser hovedbunden med fingerspidserne for grundigt at rengøre hovedbunden. Skylle. Påfør en fugtighedscreme til håret i sektioner og kam hver sektion for at fjerne tangles. Skyl balsammen ud. Rent, fugtigt hår hjælper med at opmuntre til at skinne og mindsker sammenfletning, når håret tørrer.

2.

Sæt en mikrofiberhåndklæde omhyggeligt rundt om dit våde hår og lad håret hænge ned. Tryk forsigtigt overskydende vand ud af dit hår. Lad mikrofiberhåndklædet stå i hovedet i ti minutter. Mikrofiberhåndklæder hjælper håret tørre hurtigere og glattere uden at skrubbe sig i stykker som almindelige håndklæder gør.

3.

Fjern håndklædet. Opdel dit hår i fire sektioner med en bred tandkamme. Kombi et indlæg i kondensator gennem hvert afsnit. Balsamlaget vil gøre dit hår mere håndterbart og forsegle kutikula, hvilket vil hjælpe dit hår tørt glat.

4.

Komb dit hår i den ønskede stil. Hvis du har hår længere end skulderlængde, kan du bruge hårklip for at sikre håret på plads for at holde en stil. Hårklipperne hjælper med at indstille stilen som dit hår tørrer.

5.

Fjern hårklip, når dit hår er tørt. Dit hår skal være blødt og skinnende. Komb eller børst dit hår og fuldfør frisuren.

Sådan blår-tørt hår

1.

Vælg en blød tørretumbler på 1800 watt eller mindre. Wattage påvirker tørvarens varmeintensitet. Brug en ionisk tørretumbler, hvis det er muligt, fordi ionteknologien tørrer håret hurtigere og hjælper med at forsegle kutiklen, hvilket gør håret glattere og blødere end traditionelle tørretumbler.

2.

Komb friskvasket og konditioneret hår med en bred tandkamme for at fjerne eventuelle tangler. Påfør et forbrændingsanlæg og et termisk beskyttelsesmiddel. Både balsam og termisk beskytter vil holde håret fugtet og beskytte det mod overdreven varme skader. Opdel håret i fire sektioner. Hold hver sektion på plads med et hårklip.

3.

Indstil tørretumbleren til en lav, varm indstilling og tænd den. Fjern hårklippet fra det første afsnit og begynd at tørre håret. Flyt tørretumbleren rundt om afsnittet i en nedadgående bevægelse fra rødder til tip og brug din fri hånd til at rake fingrene gennem dit hår. Hold tørretumbleren bevæget og ikke fast på et sted for længe for at forhindre overophedning af hår og hovedbund. Gentag processen på hvert afsnit, og få håret til at blive tørre, mens du bevæger dig gennem sektionerne.

4.

Gå tilbage til det første afsnit, når dit hår er delvis tørt. Tør tørretumbleren afkølet. Glat håret fra rødderne til ender med hånden, når du flytter tørretumbleren ned i sektionen. Gentag processen på de resterende tre sektioner, indtil håret er tørt.

5.

Tilføje en dukkehul i håret til ekstra glans. Dit hår er nu klar til styling.

Tips og advarsler

  • Tørret krøllet hår med diffusor fastgørelse eller lufttørre, når det er muligt. Skrumpe eller forsigtigt håret for at opmuntre krøller og bølger under blæstørring. Kremtermiske hårbeskyttelsesprodukter giver bedre dækning end sprøjteversioner. Nogle afkøleskabe giver også termisk beskyttelse. Brug en hætte tørretumbler i stedet for en tørretumbler som en alternativ tørringsmetode. En hætte tørretumbler bruger indirekte varme og er mildere end en tørretumbler.
  • Bludtørret blødt vådt hår, fordi det vil forårsage uoprettelig skade. Blødtørre håret helt tørt, medmindre du bruger forkølelse luft til den endelige tørring. For at undgå skade må du kun tørre dit hår, indtil det er 95 procent tørt. Lufttør resten.
  • Hårtørringsmetoder kan gøre forskel på hårets sundhed og udseende. Mange mennesker gør fejlen for ofte ved at bruge høj varme til at tørre deres hår, hvilket kan føre til splittede ender og kedeligt hår over tid. Gentagende hårtørring kan forhindre skade og forbedre hårets udseende. Visse tørreteknikker giver dig også mulighed for at style håret med mindre varme. Lufttørring og blødtørring ved lav varme er mildere alternativer til højvarmeblegetørring. Lær to forskellige hårtørringsmetoder for at beskytte dit hår mod skader.