Teknikker til vævning af hår

 

Infusion

Den dyreste og permanente teknik til vævning af hår er infusionsmetoden. Denne teknik væver individuelle hår til kundens eksisterende hår og skaber en stærk og fleksibel binding, der kan vare i op til fem måneder. Der skal være fem til seks tommer hår på hovedet, eller infusionen må ikke klæbe ordentligt. af det involverede arbejde og den store mængde hår, der skal købes, kan en hårinfusion koste $800 - $1200. Hele processen kan tage fire til seks timer afhængigt af det område, der skal dækkes.

Fletning

Hvis du er på udkig efter en længerevarende form for hårvævning, skal du overveje fletningsvævning. Denne hårvævteknik syder stykker af naturligt eller syntetisk hår direkte på slutningen af ​​individuelle fletninger af dit eget hår. Hele processen tager flere timer, med det eksisterende hår flettet i cornrows før forlængelsen kan fastgøres. Så længe hårforlængerne ikke må tørre ud og blive revnet eller sprød, varer fletningen normalt 2-3 måneder. Proceduren koster mellem $200og $300 på de fleste frisører.

Netvævning

For personer med skaldede pletter eller udtynding af hår, kan netvæv være det bedste valg. For det første er et tyndt net fastgjort til det eksisterende hår for at skabe en base for de hårforlængelser, der vil blive tilføjet. Add-on håret er forbundet til nettet, der dækker hele hovedbunden. Afhængigt af kundens størrelse koster nettovævning normalt 200- $400 og tager to til fire timer.

Bonding

Bonding er en midlertidig teknik til vævning af hår, der er bedst egnet til at ændre din frisure til en engangs lejlighed. Strimler af hår er limet på enten hovedbunden eller slutningen af ​​dit eksisterende hår. Dette er en fantastisk måde at øge din hårlængde på kort tid, men det bundne hår vil kun vare 10- 14 dage. Bonding er den billigste metode til hårvævning med en pris på kun $10-20 pr. Strimmel. Flere teknikker til vævning af hår kan tilføje krop eller længde til din eksisterende frisure. Mere komplekse hårvævningsmetoder bruges også til at skjule tynde hår eller dække et skaldet sted. Når det gøres af en professionel, er det næsten umuligt at finde det punkt, hvor kundens ægte hår slutter, og det vævede hår begynder.