Farverige Highlights Styles

 

Hair Chunking eller Balliage

Dette er en teknik, hvor frisør bruger farve til større stykker eller 'bunker' af hår. Salon fagfolk henviser ofte til denne teknik som 'balliage'. Dette bruges normalt til at fremhæve bestemte dele af dit hår. Det kan gøres for at opnå et naturligt eller dramatisk udseende, afhængigt af dit formål. Colorists vælger ofte denne teknik over folie højdepunkter for at opnå subtile, naturlige højdepunkter. Desuden gør balliage-teknikken rødder mindre synlige, fordi applikationen blander farven ind i håret mere end i foliehøjpunkter. Hårchunking kan også opnå et dramatisk udseende. For et dramatisk udseende bør du overveje andre farver end blonde, som neonfarver. Din hårfarve kan skabe et moderne udseende med denne teknik, hvis det er gjort godt.

Blonde højdepunkter

For at forbedre farven på dit blonde hår skal du overveje blonde højdepunkter. Blonde højdepunkter i en gylden tone kan forbedre din hudtone og gøre det til at virke mindre sallow. På den anden side, hvis du har bleg hud, kan sølvfarvede blonde højdepunkter forbedre din blege skønhed. Blonde højdepunkter er også en nem måde at opnå en solrig strand udseende. Colorists bruger normalt højdepunkter rundt om dit ansigt, da den lyse farve vil hjælpe din hud til at lyse og se sundere.

Lowlights

Lowlighting bruges til at tilføje mørkere nuancer til dit hår. Dette er en tilrådelig mulighed, hvis du gerne vil mørke tråde af dit hår for at give dit hår mere kontrast. Lav belysning kan også tilføje varm farve til dit hår. Det kan også hjælpe hår, der er blevet bleget af meget solbeskyttelse og returnere det til sin varmere nuance ved at anvende mørkere farve. Ligeledes er det en stil, der er meget passende til overgangen fra sommer til efterår. Lowlighting er også en effektiv måde at skjule grå hår på. I modsætning til højdepunkter, som sædvanligvis rammer ansigtet, bruges lavelys normalt til mere diskrete områder af ansigtet for at gøre udseendet naturligt. Trods den idealistiske overbevisning om, at sand skønhed er naturlig skønhed, kan vi ikke benægte, at kosmetik forbedrer vores naturlige egenskaber. Tilføjelse af højdepunkter til dit hår kan forbedre dit udseende ved at øge farven på dine øjne eller tilføje varme farver til de koldere toner af din naturlige hårfarve. Hår fremhævning er dog en videnskab og kan gå galt i hænderne på en amatør. Bekendtgør dig med de forskellige typer fremhævningsstil, inden du træder ind i en frisør.