Forskellige hårvævsteknikker

 

Bonding

Den billigeste type hårvævning er limning, men det er også kun en midlertidig fix. Lange striber af forvævet hår er fastgjort til hovedbunden med hårlim. Udvidelser kan også bindes direkte på dit eksisterende hår for at tilføje længde til en midlertidig lejlighed som et bryllup eller en eksamen. Fjernelse af det bundne hår skal udføres af en hårpleje professionel for at forhindre skade på dit eksisterende hår fra limen. Bonding koster normalt omkring $15 til $20 pr. Strimmel af hår og varer ca. to uger, hvis du ikke får limen våd.

Braid Weaving

Braidvævning er en mere permanent metode til at tilføje længde og tykkelse til dit hår . Håret bliver først flettet i cornrows og derefter syes hårstykker i slutningen af ​​hver fletning. Braidvævningsprocessen tager mellem to og fire timer og kan koste flere hundrede dollars ved salonen. Braidvævning varer cirka to til tre måneder, hvorefter det vævede hår kan fjernes uden at skade dit eget eksisterende hår.

Netvævning

Netvævning bruges til at rette op på problemer med udtynding af hår eller skaldethed. Dette er mere permanent end iført en paryk, men giver dig dog mulighed for at ændre din frisyre hvert par måneder. Et net er vævet ind i det eksisterende hår, så nyt hår er vævet ind i nettet. Som med fletningsvævning er dette en kompliceret type hårvævning, der kan tage flere timer og koster mellem $200 og $300.

Infusion

Infusion er den længste varige hårvævningsteknik. Det nye hår er vævet individuelt ind i det eksisterende hår, så det kan vare overalt fra tre til fem måneder. Du skal have mindst fem inches af eksisterende hårvækst for at få infusion, eller det nye hår kan muligvis ikke vedhæfte sikkert. En fuld infusionsbehandling vil koste omkring $1000 og kan tage fire til seks timer. Hårvævning er en fantastisk måde at udvide længden af ​​dit hår på eller tilføje krop og fylde. Nogle af vævningsteknikkerne kan endda bruges til at dække op skaldede pletter uden at være indlysende. Dagens hårvævningsteknikker blander de nye forlængelser med dit eget hår, så sømmen er næsten uopdagelig. Hårtilsætningerne kan enten være et naturligt menneskehår eller et syntetisk materiale, som giver et lignende udseende.