Frisurer til Long Hair Updos

 

French Twists

Den franske twist er en simpel, men elegant updo frisure, der kan skabes med langt og kort hår. Men kun med langt hår vil det vise vendinger og fylde af dets originale design. Når en vellykket styling er udformet, vil et fransk twist forme alle hår til en række pæne og ryddelige vendinger, der sætter et professionelt og elegant udseende til bæreren. Denne stil er endnu mere forstørret af krøllet hår, som tilføjer krop og definition til vendingerne.

Opret et fransk twist ved først at trække alt hår i en hestehale. Vind hestehale omkring sin elastiske holder, vride hestehale som du gør. Sørg for at vride hestehale, da du fuldfører denne proces. Ellers skaber du bare en bolle og ikke et fransk twist. Sæt enden af ​​den snoet hestehale under snoet og fastgør den med bobby pins. Tilføj endnu mere glam til dette udseende ved at tillade et par løst, spidsede krøller til at ramme dit ansigt og hals. Dette vil give dit franske twist og blødere, mere romantiske udseende.

Halv-dos

Halv-dos er faktisk innovative typer updos. Halvdosis trækker i det væsentlige halvdelen af ​​dit hår på toppen af ​​dit hoved, mens resten af ​​dit hår strømmer ned på ryggen. Halvdosis er ofte kategoriseret som en type updo, da de kræver styling noget hår på toppen af ​​dit hoved. De tilbyder flere updo muligheder og stil muligheder.

Lav et halvt stykke ved at samle dit hår fra siderne og bagsiden af ​​dit hår, som om du skulle trække den ind i en halv hestehale. Fastgør dit hår i bunden af ​​den halve hestehale med bobby pins. Fold den trukket tilbage hår over den sikrede base for at skabe en loop, som du pin dem på plads på toppen og bunden. Dette hår vil nu sidde højt på bagsiden af ​​dit hoved og kaskade ned på ryggen for at blande med resten af ​​dit hår og skabe en bemærkelsesværdig op - sørg for at dreje hoveder. Endnu engang kan du tillade et par løse krøller eller låse til at ramme dit ansigt, hvis du ønsker det. Langt hår er ekstremt alsidigt, fordi det giver mere længde at styre og skabe bemærkelsesværdige stilarter. Mange flere stilarter kan opnås med langt hår end nogen anden hårlængde, og langt hår er især ideelt til at skabe fantastiske updos. Langt hår kan bruges til at skabe en række enkle, lette stilarter, eller det kan bruges til at skabe vanskeligere, udførlige stilarter.