Frisurer til kvinder med krøllet hår

  Naturligt krøllet hår er en egenskab på enhver kvinde, hvis den bæres korrekt. Med passende pleje er krøllet hår nemt at indstille sig i en række fashionable muligheder. Udforsk forskellige måder at bære dine yndlingsstile på. Spørg din frisør til rådgivning, når du søger efter den perfekte frisyre. Vælg din frisure baseret på hårlængde og personlig præference. Vedligehold dit hår med shampoo og balsam formuleret til krøllet hår.

Short Curls

Korte krøller er en klassisk stil. For at skabe dette udseende, spørg din frisør at trimme dit hår jævnt lige over hagen for at ramme dit ansigt. At style, kør en børste gennem håret for at glatte det ud. Afslut med et hårspray. Brug et middelhårt hårspray for at holde håret fra at blive ustyrligt hele dagen. Masser en dukke af mediumholdig mousse ind i rødderne, før du børster for ekstra krop.

Lav hestehale

En lav hestehale skaber et afslappet, men elegant look for mediumlænget krøllet hår. Børst hele håret tilbage i en hestehale i nakkenes nakke og fast med et hår slips. Vrid ikke hårbindet for stramt, da dette kan beskadige dit hår og forringe udseendet. Brug en kam til at glatte håret tilbage til din hestehale for at skabe et ensartet udseende. Træk nogle få tråde på forsiden af ​​din hårlinie som løse bragter for at ramme dit ansigt og gøre opmærksom på øjnene for en ekstra smule stil.

Lang og løs

Langt krøllet hår slidt løs med et pandebånd , barrette eller lille hat skaber et flot og sofistikeret udseende. Del håret jævnt ned i midten med en hårbørste og glat det helt. Følg med en frakke med mediumstort hårspray for at holde håret på plads i løbet af dagen. Tilføj et tilbehør som et finish. Tilbehør kan omfatte små jeweled hår klip, små accenting hår, headbands og blomstret hår klip.