Gør det selv hår væver

 

Træk det selv Stringhår væver

Trækstrengvæv kommer i en række forskellige muligheder og giver kvinder alsidighed. De er heller ikke så stressfulde på hårsække og kan let fjernes, fordi de ikke kræver klæbemidler. Den stil, du kan opnå ved hjælp af trækstrenge, kan ændres hver dag. Tegne strengvæv er tilgængelige for en række ponytails, boller, afros og forskellige hårtekstur.

Gør det selv halvvævede

Halve væver er de, der er vedhæftet ved hjælp af kamme, der ligner dem, der findes i en traditionel paryk . I en halv væve afsløres 'halvdelen' af dit naturlige hår og bruges til at dække enhver påvisning af det kunstige vævstykke. Denne væve mulighed giver større mobilitet i stil. For eksempel vil du måske have et slag på mandag, en midterdel af tirsdag og en halv halv time ned på onsdag.

Lim det selv væver

Lim-in er en anden gør-det-selv vævsteknik: Du skal blot dele dit hår vandret og begynde 2 tommer fra bundlinjen af ​​nakken. Anbring lim på forlængelsessporet, og brug et spejl på sporet inden i den synlige del. Undgå at anvende forlængelser direkte på dit hår, fordi det vil forårsage vildt brud. Bindemidler til fjernelse af klæbemidler er tilgængelige for at fjerne klæbende klæbemidler. Du skal ikke bekymre dig om, at der kommer en minimal mængde lim på håret. Det vil komme ud, når det fjernes korrekt.

Gør det selv Blonde Front Weaves

As efterspørgslen efter blonder fronter fortsætter med at stige i Hollywood, hverdagslige kvinder bliver mere fascinerede, fordi de tillader kvinder at se bort fra deres naturlige hår i 4 til 6 uger. kvinder med beskadiget hår af hårtab bruge blonder fronter at give deres naturlige hår en restaurering pause . Hårvækst kan udvikle sig fro m det konstante slid på blonder foran parykker, men hårtab omkring hårkanten eller 'nape-området' vil forekomme, hvis det ikke anvendes korrekt. Dette kan efterfølgende forårsage en usund afhængighed af blonder fronter væver.

Gør det selv

Selvom dette kræver øvelse, kan syning i væv være et gør-det-selv-projekt. Du bliver nødt til at stole på din sans for berøring for det meste for at bestemme retningen for din systi. Det anbefales, at du træner på en hår mannequin for at perfektere dine sy færdigheder. For at sy din egen væv, skal du også vide, hvordan man fletter. Hårforlængerne sys i velfremstillede fletninger. Uden evnen til at flette sig godt, vil det være næsten umuligt at opnå en kvalitetsindføring. syntetisk hår tilsættes til dine fletninger, hvis du har tyndt, fint eller svagt hår. Dette forhindrer dit naturlige hår i at bryde. Salonvævning kan være dyrt fra $150 til $1200 afhængigt af vævsteknikken efter eget valg. I modsætning til popular tro er der mere overkommelige muligheder. Gør-det-selv-væver koster mindre, det tager mindre tid at antage og give kvinder et unikt udseende. Nedenfor finder du flere gør-det-selv-hårvæv, der vil gavne din lomme og din stramme tidsplan.