Hår Styles u0026 Make Up Tricks at bruge derhjemme

 

Simple Hair Styles

Mens de fleste af os ser godt ud, når vi sætter lidt tid og kræfter ind i vores frisure, er der for mange gange, når vi ikke kan vaske, blæse tørre og rette eller krølle, før vi skal Vær forsynet med hovedbånd, barrettes og andet tilbehør på hånden kan spare på en dårlig hårdag. Selv kort hår kan drage fordel af en hurtig fejning til siden og hårklippet eller et sødt hovedbånd. Langere hår kan styles til en hurtig fransk twist eller lav hestehale. Tag væk, at 'ikke vasket' se og tilføj volumen ved at dreje hovedet på hovedet og sprøjte let med hårspray. Tør kun forsiden og langs din side, hvis du har tid til at vaske din hår, men ikke stil det helt.

Makeup in a Hurry

Anvend let tonet fugtighedscreme over bar hud eller din sminke fra den morgen, hvis du er forhastet til tiden og har brug for at opfriske dit ansigt. en smule farve og dewiness til din hud. Tilsæt et nyt lag med læbestift eller lip gloss og lidt concealer prikket på det indre hjørne af øjet. Krøl dine øjenvipper nær bunden og gå. Denne to minutters rutine hjælper dig med at se frisk og udhvilet, kræver minimale produkter og er et godt valg til weekender eller hverdage.

Tilføj Glamour

Flere formelle lejligheder kræver mere elegant hår og sminke. Roller sæt dit hår før styling for at tilføje volumen for up-dos. Påfør et glansforstærkende serum let efter styling, hvis du har dit hår lige. Et smykkebånd eller klip og gammeldags fingerbølger kan tilføje elegance til korte frisurer. Gå til et elegant gammelt Hollywood-look med din sminke ved at have et mat fundament, mørk liner og falske vipper. Afslut dit udseende med en ægte rød læbestift. Dette udseende er klassisk, elegant og passende til næsten enhver formel lejlighed. Mens en tur til salonen eller make up-tælleren er en dejlig luksus, vil de fleste af os gøre os klar til store begivenheder alene hjemme. At lære nogle få enkle hår stilarter og enkle sminke tricks kan holde dig se dejlig for både afslappet og dressier aktiviteter. Mens hudtone og hårtype kan påvirke det, der ser bedst ud på dig, er nogle tip nyttige til næsten enhver kvinde.