Hvad er en ansigtsbehandling?

 

Ansigtsformer

Facials udføres typisk i en spa-, salon-, dermatologiklinik eller plastikkirurgens kontor. Spa- og salonbehandlinger tilbyder professionel hudpleje, der er forbedret med massage- og afslapningsteknikker. ansigtsbehandlinger retter sig mod mere specifikke medicinske behov i huden.

Funktioner af ansigtsbehandling

Selvom hver ansigtsbehandling er tilpasset kundens behov, består ansigterne i en grundig rensning af huden, dampen, ekstraktionerne ansigtsmasker, hydrering og personlig hudpleje. Den æstetiker, der udfører ansigtsbehandling, vil også forklare hudforhold eller hudpleje.

Tidsramme for ansigtsbehandling

Ansigtsvarier varierer i længden afhængigt af hvor ansigtsbehandling finder sted og hvilke produkter der anvendes. Mange kurbade og saloner tilbyder mini-ansigtsbehandlinger, som varer cirka 30 minutter, samt 60 minutters ansigtsbehandlinger og specielle ansigtsbehandlinger, der varierer fra 30 til 90 minutter. Ansigtsbehandlinger i et medicinsk indstillingsområde fro m 30 til 75 minutter i længden.

Fordele ved Facials

Facials gavner huden mange måder. Facials giver peeling, som hjælper med at reducere acne og forynder hudens tekstur. Yderligere fordele omfatter en mere jævn hudtone; fastere, mere smidig hud; hydrering af huden; og nedsat puffiness under øjnene.

Advarsler

Facials udføres af en autoriseret hudplejepersonale, kaldet en æstetiker eller en læge. De, der er under pleje af en læge for hudrelaterede sygdomme eller lidelser, skal altid rådføre sig med deres læge, inden de begynder ansigtsbehandling. Populært af mange grunde er ansigtsbehandling en god måde at slappe af, mens du også behandler fælles hudpleje bekymringer. Facials kan være meget tilpasset til individuelle behov, såsom behandling af acne eller for at forhindre for tidlig aldring af huden.