Hvordan man anvender mineraler kosmetik

 

1.

Mineral makeup er en taber pulver, så vær klar til ting at være lidt rodet. Prøv at anvende din makeup, før du klæder dig, så pulveret ikke falder på dit tøj.

2.

Vrk børsten i pulveret.

3

Smør pulveret over dit ansigt. Bland smøremiddelet over halsen for en mere naturlig look.

Hvis din mineral makeup virker for ren, brug en mineral concealer. Hvis det ikke virker, så prøv din regelmæssige concealer med en mineral topcoat. Brug lette lag.

6.

Vær klar til at genanvende. Da denne makeup er pulver, vil den slides af efter et par timer. Det synes ikke at have betydning, hvilket mærke du vælger. Prøv at anvende fugtighedscreme, før du lægger mineralerne på plads, så de har noget at holde fast i.

Tips og advarsler

  • ELF er en af ​​de billigere mærker af mineralske sminke. Det er godt, hvis du bare vil have en følelse af mineraler. Du kan bestille det online. ELF bæres også i et par målbutikker, men det er svært at finde. Tjek af rejsesektionen, hvor de holder mini shampooerne.
  • Mineralerne er så gode til din hud, at det er rygter om at du kan endda sove i din makeup, men brug med forsigtighed.
  • Hvis du køber et navn mærke af mineraler fra en infomercial, pas på. Disse virksomheder tilbyder dig ofte en prøve til en fantastisk pris, men så sender de dig mere makeup hver måned. Læs altid det fine print.
  • Mineraler Kosmetik er en af ​​de nyeste trends i makeup. Denne makeup er fantastisk til mennesker med følsom hud, fordi det ikke har alle de kemikalier og olier af anden sminke. Det er simpelthen naturlige mineraler, der er blevet knust. Anvendelse af mineral makeup kan være lidt vanskelig i starten, men her er hvordan man kommer i gang.