Hvordan man laver din bh

 

1.

Start med den rigtige bh. BHen skal være lidt stor gennem kopperne, men ikke mere end en kopstørrelse større end din faktiske bryststørrelse. En støbt kop underbarnsbro er et bedre valg end blonder eller noget uden væsentlig struktur. BH stropperne skal passe snuggly. Bremseklodser kan glide let. En mørkere farve kan give lidt mere dækning end en lys. Bryst, der afslører meget af brystet eller brystet med et dybt spring, er mere tilbøjelige til at føre til akavede og ubehagelige ulykker end en lidt højere snit, fuld dækning bh.

2. dine fyldmaterialer. Mens sokker, vaskeklude og andre tunge stoffer almindeligvis anvendes til fyldning af din bh, er disse meget mere tilbøjelige til at være pladskrævende og ser unaturlige ud. Det billigste og mest effektive bh stuffing materiale er en mange kvinder har til rådighed. Benene til billige strømpebukser eller nyloner fungerer effektivt som bh-stuffing og er ret billige. Ben med kørsler eller andre fejl vil fungere fint, når du sætter din bh i gang. Nyloner er komfortable ved siden af ​​din hud, vil ikke slå op og absorbere sved.

3.

Lav en polstret form, der sigter mod en oval med svagt spidsede ender ved at folde strømpebukserne ben, når du er klar til at begynde at fylde din bh. Rolling eller balling up nylons vil skabe et meget lumpier slutresultat. Omhyggelig foldning vil være den mest behagelige og naturlige udseende. Du kan endda tage en nål og tråd og sikre dine nye bh-puder med et par enkle sømme. Puden til din bh skal passe komfortabelt i din bh, placeret til bunden og mod din armhule.

4.

Pas forsigtigt dine opstillede bh-puder ind i din bh, før du sætter på bh. Når bh er på, bøj ​​og juster både polstring og dine bryster i din bh. Bremsepuden skal sidde under den nedre halvdel af brystet, men ikke nå midten af ​​brystvæggen. Ideelt set vil polstring strække sig under brystet og rundt til den fjerne side af koppen. Vær sikker på, at alt polstring er indeholdt i bh-bugen, og at brystet passer godt ind i bh.

5.

Tænd en velegnet trøje eller sweater og nyd de nye kurver opnået ved at fylde din bh. Sørg for, at dine knapper ikke er gabende, og at din bh-fyldning er sikker. Hvis du har en lavere bluse eller top, kan du også let accentere din spaltning med en smule bronzer eller skinnende pulver.

Tips og advarsler

  • Hvis du regelmæssigt spænder din bh, skal du overveje at investere i silikone cutlets i stedet for at bruge strømpebukser eller andre midlertidige materialer til at binde din bh.
  • En god push-up bh kan opnå en lignende effekt uden så meget indsats.
  • En specialbutik, der leverer postmastektomiforsyninger, kan have brystformer, der kan tilføje mere end en kopstørrelse til dine bryster.
  • Spænd ikke din bh med væv, toiletpapir eller papirhåndklæder. Disse kan klumpe og endda opløse, hvilket gør et pinligt problem.
  • Sørg for, at din bh og fyldningen opretholdes korrekt.
  • Har du ønsket at understrege dine kurver? Hvis du gerne vil tilføje en smule til din bustestørrelse, kan du nemt gøre det ved at fylde din bh uden en dyr shoppingtur. At lave dine egne bh'er fra gamle eller nye strømpebukser er let og kan lade dig håndtere bh-fyldning med lethed.