Hvordan man laver justerbare smykker

 

1.

Brug elastisk snor til at lave et armbånd, der bevæger sig med dig. Stærke perler og juveler langs elastikstrengen. Slips i slutningen og tag knuden ind i juvelerne. Nu har du et armbånd, der bevæger sig for at passe til et krympende eller voksende håndled, som vilje.

2.

Lav en snap perle halskæde. Dette virker ved at have perler, der snap i hinanden, mens du går. Du kan tillade en særlig lille skuffe i din smykkeskrin for overskydende perler. Når du har lyst til at bære en lang halskæde, skal du blot tilføje perlerne. Hvis du vil have en choker eller endda en mellemlang halskæde, kan du gøre det med - ret bogstaveligt - et snap.

3.

Placér et vedhæng som et hjerte eller et fredsskilt på en dekorativ bue, snor eller slips. Du kan binde det i ryggen for at skabe den længde, du ønsker. Dette giver den ultimative fleksibilitet til at gøre det uanset længden virker bedst med det tøj du har i øjeblikket.

4. Placer en broche eller en smuk sten over et kludhovedbånd. Dette kan være et meget cool udseende, fordi du kan bære det som en justerbar choker. Når du er færdig, kan du bære den som et hovedbånd igen, eller købe to der passer til et dobbelt udseende.

5.

Tilføj nogle pizazz til simple stub øreringe. Placér en guldpynt eller hoop på øreringe, og du vil have justerbare øreringe. Du kan stadig fjerne trinket for at få dine stubber igen, og du kan tilføje det specielle guld, når du vil have et mere dramatisk udseende.

Tips og advarsler

  • Brug din fantasi til at komme med så mange justerbare smykker som du vil.
  • Lad være med at give for meget plads, når du laver elastiske smykker. Det flotte ved elastik er, at det strækker sig, så det er s bedre at gøre det en lille smule for stram end for løs.
  • Du kan bruge meget eller lidt på smykker, men det er normalt meget billigere at lave dine egne smykker. Hvis du giver en gave til smykker til et voksende barn eller endda nogen tabe sig, kan du overveje at gøre det justerbart Dette vil give din smykker fleksibilitet til at ændre sig sammen med de ændringer, der kommer til en person. Det er ikke meget svært, og det er den smarteste slags smykker at have.