Hvordan man laver krympe plastperler

 

1.

Bestem, hvordan du vil have dine perler at se. Du kan bruge billedkunst eller designe din egen baggrund på din pc til at blive udskrevet på dit krympepapir. Du kan endda bruge en solid farve, hvis du vælger, eller endda en blanding af farver og geometriske designs til et retro look!

2.

Placer dit krympepapir i printeren og vælg udskriftsindstillingen på din computer. Når udskrivningen er færdig, skal du tillade blækket at indstille i et par minutter, før du går videre til næste trin.

3.

Skær din plast i 1 tomme med 1/2 tomme stykker. Du kan gøre dette ved at premeasuring med din lineal og markere 1-tommers sektioner, før du skærer. Omhyggelig måling giver dig mulighed for at oprette et symmetrisk sortiment af perler.

4.

Start perlefremstillingsprocessen ved at tage en af ​​dine 1 til 1 tomme stykker og lægge den ud foran dig på dit arbejdsområde. Da din perle bliver rullet ind i en rørformet form, skal du erhverve et værktøj til at hjælpe dig i processen. En hæmostat fungerer godt, er billig og kan findes i mange hobbybutikker.

5.

Læg dit stykke dekoreret krympeplastik foran dig og tag en af ​​de slutter med din hæmostat. Sørg for at du har krympeproppen fastgjort sikkert; Dette er meget vigtigt!

6.

Hold varmerpistolen i frihånden og led varmen på stykket krympeplastik. Men hold ikke varmepistolen for tæt på. Du vil blødgøre plasten, ikke forbrænde den.

7.

Rul perlen fra den ene ende til den anden på sig selv, efterhånden som plasten blødgør. Udfør dette trin langsomt; Sørg for at plastik er fladt nok til at gøre det.

8.

Fjern varmen fra den rullede plast og sæt til side for at afkøle. Når plastiket hærder igen, er perlen komplet.

9.

Fortsæt processen, indtil du har oprettet så mange perler som du har brug for.

Tips og advarsler

  • En hæmostat er et sakslignende værktøj, der har en klemme i slutningen i stedet for to skæreskiver. Normalt set under kirurgiske indgreb har hæmostaten mange andre anvendelser. De kan nemt findes hos din lokale hobby- eller håndværksbutik.
  • Sørg for at købe en hæmostat med et vinyl- eller gummihåndtag. En metalmetalhemostat bliver for varmt til at holde, og du kan blive brændt.
  • Selve varmepistolen, såvel som den varme, den giver, er meget varm. Pas på!
  • Smykkefremstilling er en fantastisk måde at udtrykke din individuelle smag og kreativitet på. At lave dine egne perler kan være en spændende proces, og hvis du aldrig har prøvet at lave dine egne krympepartikler af plast, er du i godbid! Du kan lave smukke perler, processen er let, og resultaterne er fantastiske! Krympepapir kan pyntes ved at bruge din blækstråleskriver, og designene er op til dig.