Hvordan man laver lige hår, se fuld og skinnende

 

1.

Find en shampoo, der indeholder keratin i den. Dette vil hjælpe dit hår til at virke fyldigere. Keratin er et protein, som lægger sig til hver enkelt hårstativ, så det bliver tykkere.

2.

Pas på, når du har dit hår. Conditioners tendens til at vægte lige hår ned. Du ønsker at vælge en let og nem skylning formel for at opnå de bedste resultater. Nogle ingredienser, du vil undgå, er olivenolie, jojoba, shea smør, da de er tunge og vil veje dit hår ned. Alt hvad du behøver, handler om en dimeformet mængde balsam til fuldstændigt at hydrere dit hår og holde det i god stand.

3.

I stedet for alle silikonserverne på markedet for at hjælpe gør dit hår skinnende, brug almindelig gammel babyolie! Babyolie hjælper lige hår, være flot og skinnende uden at veje det som andre produkter gør. For at gøre det nemt at bruge, hæld lidt babyolie i en sprøjteflaske og tøs den over din børste og børst den så let gennem dit hår.

Rigtigt hår ser fantastisk ud, når det skinner og har krop til det. Problemet er, at mange produkter har tendens til at veje håret ned som det lover at tilføje skinne. Pas på at læse ingredienserne og ikke bruge dem der vejer dit hår ned. Følg disse tre enkle trin for at hjælpe dit lige hår ser utroligt fuld og skinnende ud!