Hvordan man stiler sig som Marilyn Monroe

 

1.

Først og fremmest gør du ikke noget drastisk! Du behøver ikke at blegne din hårblonde for at få det Marilyn Monroe / gamle filmudseende.

2.

Bliv inspireret! Der er en hel verden derude af nye pin-up-modeller, der går til gamle udseende. Internettet er en stor ressource for at lære om hvordan man efterligner pin-up, rock-a-billy og generelt retro stilarter.

3.

Næste, find nogle billeder af Marilyn at begynde at blive specifik. Bemærk, hvad hendes varemærker var. Lær af dette ... det handler ikke om at kopiere et billede præcist eller gå over toppen, det handler om at bruge tip af en genkendelig stil. Jeg har været nødt til at klæde mig retro til mange skuespil og musikaler, og jeg har lært nogle gode tricks fra kunderne.

4. Et godt sted at starte er med øjenmakeup. Fordi du kan efterligne Monroe 's makeup, uanset hvilken kropstype du har eller frisure du har. Monroe havde typisk meget tung eyeliner på hendes øverste låg, og ikke meget eller slet ingen i bunden. Det virker bedst af alt! Hun har også brugt falske øjenvipper, men du vil være selektiv om, hvornår du vælger at bruge disse. (Aftener er bedst for falske øjenvipper, men altid praktiserende først. De er genanvendelige). Hun har også typisk brugt en masse fundament og meget pulver, så en matlig teint vil hjælpe dig med at repræsentere det udseende. Og dramatiske læber vil Afslut udseendet. Vær ikke bange for at bruge rød igen, hold det mat, hvis du kan. Men gå for en solid farve af en slags.

5.

Hvad angår håret, få en masse krop! Du kan gøre denne stil, uanset hvilken hårlængde du har, medmindre du har en pixie cut. Blæs tørre dit hår på hovedet. Brug en ekstrem del, gør ikke noget for hvilken side. Krøl dit hår med et mellemstort tønde krøllejern. Sprøjt dit hår på plads for at indstille det, så med det samme krøllejern, lav et par spiralkrøller langs grænserne af dit ansigt i hver størrelse, nu fluff og spray! Det kan måske virke som meget først, men dit hår bliver fladt om aftenen, og husk, dette er et RETRO LOOK. Så for inspiration, prøv at se, 'Herrer foretrækker Blondes 'eller' How To Marry A Millionaire ', mens du er klar. Det vil hjælpe dig med at komme i humør for nogle Marilyn-stiler.

6.

For dine negle skal du holde det nemt. Monroe skete næsten altid med en simpel fransk manicure. Fordi udseende fra 50'erne og 60'erne var så over toppen på andre måder, var neglene altid enkle. Samme ting går til panythose. Hold dem nøgnefarvede, men lad dem ikke glide. De giver en følelse af glamour!

Her er sandheden om at forsøge at få den retro / Monroe stil. Det er alt i underbeklædningerne! Find et korset-lignende undertøj til din midterste sektion. Selvom du ikke behøver at kigge, var underskriftsudseendet fra 50'erne et meget struktureret udseende. Du ved hvordan du ser de gamle film og der er bare noget andet om hvordan kvinders krop ser ud? Det var deres undertøj! Hemmeligheden er i strømpebukserne og fulddækkende og meget strukturerede braziers eller korsetter. De begyndte altid deres udseende fra underbeklædningerne ud. < /p>

8.

Så langt som tøj, gå til en forretnings-pro-stil nederdel. A-Line er den bedste! Jeg kan ikke understrege det nok, A-Line, A-Line , En streg! Dette tilføjer til den retro form. Og gå til en monteret top, ikke TIGHT, bare monteret. Prøv en cardigan. Det er simpelt, det ser ikke ud til dato, bare klassisk. Knæk cardigan hele vejen til toppen dog. Mørke farver er bedst. De vil understrege din form og afbalancere resten af ​​dit ekstreme udseende.

9.

SKOER. Så vidt skoene skal du rocke hæle! Det er ligegyldigt hvad slags. Bare sørg for at de går med dit outfit. Du kan ikke gå til gammel Hollywood-glamour uden at bære hæle. De skal ikke være store eller høje, det handler kun om skos form.

Tips og advarsler

  • Hvis du ' Du er også for skræmt til at prøve at se ud i offentligheden for en aften ude, prøv det til en slags kostume part. Eller prøv det for en ekstrem aften, som en koncert.
  • Som du bliver fortrolig med
  • Du vil blive overrasket over, hvor mange komplimenter du får! Gamle Hollywood-glamour DØVER ALDRIG!
  • Pas på at gå overbord med dette retro look. Brug ikke tomatrød læbestift, lad ikke håret tørre, lad dig sprede dig selv i glemsel, og pas på ekstreme tilbehør som fisknettet eller stiletter. Der er en meget fin linje mellem klassisk glamour og søde!
  • Forsøg IKKE at lave din egen skønhedspot! Dette virker aldrig. Bare arbejde med hvad du har.
  • Måske søger du efter et nyt udseende til nogle feriefester eller bare en ny måde at lege med din stil på. Du behøver ikke se noget som Marilyn at bruge nogle af sine tricks til at få det retro glamourøse udseende.