Hvordan man undgår fire fejl, når man vælger øjenmakeupfarver

 

1.

Fejl en: Valg af øjenskygge baseret på farvepræferencer.

En fejl, kvinder gør, når man vælger øjenfarvede farver, vælger de en skygge baseret på deres personlige farve præferencer. Fordi de kan lide farven blå, trækkes de naturligt til blå øjenskygge nuancer. Selv om det kan føle sig godt at købe en farve, du vil have, vil din yndlingsfarve 'nødvendigvis være et aktiv, når du bæres på dine øjenlåg. Begræns ønsket om at købe en øjenskygge farve på dine farvepræferencer.

2 .

Fejl to: Valg af øjenskyggefarver baseret på dit outfit.

Dette er en anden almindeligt lavet fejl. Matcher din øjenskyggefarve til det, du har på dig, gør ingenting for at forbedre det naturlige Farven på dine øjne. Og for at være for 'matchende matchende' ser træt og kedeligt ud. Bare fordi du har på dig en olivengrøn outfit, betyder det ikke, at du skal bære grøn øjenskygge. Prøv at holde det, du har på dig af beslutningsprocessen, når du vælger en øjenskyggefarve.

3.

Fejl tre: Går med de nyeste tendenser.

Selvom de hotteste Trend i øjnene er sølv øjenskygge, hvis den ikke flatter og forbedrer dine øjne, er det ikke det rigtige valg. Lad ikke de nyeste trends og fads styre dig selvfølgelig, vælg en øjenskyggefarve, der bringer din naturlige øjenfarve ud, uanset hvad modemagasinerne fremmer.

p> Fejl fire: Brug en glitrende skygge.

Øjenskygge, der har tilføjet shimmer, er sjældent smigrende, bortset fra de meget unge. De skinnende nuancer har tendens til at være opmærksomme på linjer omkring øjnene og ser sædvanligvis overdone ud. at vælge en shimmer-skygge som din primære farve, brug et strejf af glans for at accentere en del af dine øjne som ydersiden af ​​din pandeben. Dette vil få dine øjne til at se større og længere fra hinanden. Undgå at sætte det over din hele låget. En mat skygge er normalt meget flatterende for en base øjenskygge farve.

5.

Nu hvor du ved, hvordan du ikke vælger en øjenskygge, hvordan skal du vælge den rigtige skygge? Vælg dit valg baseret på din øjenfarve. Hvis du ser på et farvehjul, er farver, der er gratis, som ligger på modsat side af farvehjulet, forbedre hinanden. Når du anvender en øjenskyggefarve i en gratis nuance, forbedrer den din naturlige øjenfarve, hvilket får dem til at 'pop'.

6.

Hvis du ikke vil se farveskiven, her er nogle generelle retningslinjer. Blå øjne forstærkes af skygger i skygger af brun, guld og brun med orange undertoner. Hvis du har grønne øjne, vil du sikkert finde øjenskygger i lilla nuancer fra dybe lilla til lavendel at være smigrende. Brune øjne ser fabelagtige ud i forskellige nuancer af brun. Selv om du måske skal eksperimentere for at finde de nøjagtige farver, der passer til dig, kan du ikke gå galt med nogle variationer af disse farver.

7. Brug tid til at eksperimentere med forskellige øjenskygge farver, indtil du finder dem der gør dine øjne pop. En time brugt på din lokale kosmetiske tæller, der arbejder med øjenskyggeprøverne, kan hjælpe dig med at undgå at spilde penge på nuancer, der ikke er smigrende. Brug lidt tid og vælg den rigtige skygge. Du vil ikke fortryde det.

Hvis du bruger det forkerte øje, kan det til tider være værre end at have øje på øjnene. Har du brug for vejledning i, hvordan du vælger den rigtige øjenfarve? Her er nogle fejl, mange kvinder gør, når man vælger øjenkvalitetsfarver og hvordan man retter dem.