Hvordan man vælger fauxpærer

 

1.

Se pærerne i butikken for trendy elementer som bånd eller usædvanlige farver som lilla. Disse bør elimineres først, da de er længst væk fra et autentisk udseende. Undgå dobbelt tråde. For øreringe, fjern fra par med diamant eller guld udsmykning som en del af designet.

2.

Dernæst tager dig tid til at se på den hvide eller cremefarve. Normalt er disse de mest naturlige udseende. Du bør også tjekke for glans, glans og glans. Fauxperler lavet med glas tilbyder det bedste i denne afdeling.

3.

Vær opmærksom på størrelsen og formen af ​​hver perle. Gør hver bold eller oval den samme størrelse, og vigtigst er de den rigtige størrelse for en perle. Små eller mellemstore perler fungerer bedst, men styrer meget klart af jumboperler, som er de mest faux-looking. I den forstand er jo mindre jo bedre.

4.

Kontroller mangler. Disse kan bogstaveligt talt variere fra par til par på grund af slid i butikken. Sørg for at se efter ridser, der kan få perlerne til at skrælle.

5.

Vær opmærksom på snoren, der holder perlerne sammen. Den tykke, hvide snor er den mest naturlige.

6.

Endelig skal du kontrollere halskædenes lås. Selvom det ikke er så vigtigt som andre aspekter, er en traditionel lås, der giver dig mulighed for at glide krogen gennem en oval, den mest autentiske udseende. Lad dog ikke en almindelig kroge holde dig fra at købe en halskæde, der opfylder de øvrige kriterier.

Tips og advarsler

  • Shopping på kæde kostume smykker butikker vil sørge for at du får de bedste faux perler til den bedste pris. Stormagasiner sælger også realistiske sæt, som giver dig mulighed for at få mere for dine penge.
  • Perler. Made fashionable af Coco Chanel og lavet klassisk af Jackie O. de er telefonkort af alle ting klassiske. Men ferskvand og dyrkede perler kan koste hundredvis. Den gode nyhed er med højre øje og viden, du kan vælge fauxperler, der ser 100 procent autentiske ud. Brug disse tips til at lære hvordan og flaunt din nye streng ved din næste middagsselskab eller en særlig lejlighed.