Kløende hud efter et strandbesøg

 

Typer

Flere faktorer kan få dig til at være kløende efter en tur til stranden. Bugs, som sandlopper og myggen, er ikke ualmindelige på nogle strande. Sandet selv kan forårsage irritationer, især til følsom hud eller frisk barberet hud. En anden årsag kan være sved dermatitis, hvilket er et udslæt forårsaget, når sveden er fanget i huden. Kløe og små røde pletter er karakteristiske for dette udslæt.

Advarsel

Alvorlige tilfælde af solforgiftning begynder med kløende hududslæt. Den bedste måde at undgå dette på er at altid drikke masser af vand, læg solcreme på når det er ude i solen i længere tid og dække i dagens varme. Hvis du har kløende hududslæt, der også har brændende eller solbrændt hud, ledsaget af svimmelhed og kvalme, kan du have solforgiftning. Kontakt din læge straks.

Forebyggelse

Følsom hud kan virkelig føle 'kløe', hvis du barberer og derefter går til stranden. Barber natten før, så dine porer har tid til at lukke og beskytte din hud. Begræns mængden af ​​tid du bruger i solen for at undgå solskoldning eller sved blive fanget i dine porer, hvilket kan føre til sved dermatitis. Udover solcreme har det ikke været ondt at dække din krop i en insektspray, så du også kan holde uhyggelige myg i spil.

Misforståelser

Strande er ikke nødvendigvis rene, fordi de er åbne. Nogle strande og regioner i United Stater har problemer med forurenet vand eller parasitter. Hvis det vand du svømmer i er forurenet, kan det også være årsag til kløe, røde bump eller udslæt. Sørg for at kontrollere vandkvaliteten eller stille spørgsmål, hvis du besøger en ny strand, sø eller flod.

Løsning

Efter en dag på stranden skal du straks skille din krop af. Nogle strande har slanger, så du kan skylle af før du kommer i din bil eller gå hjem. Ellers, Når du er hjemmebruser så hurtigt som muligt, skal du ikke barbere den dag, da du kan åbne dine porer og sprede enhver infektion. Hvis du føler dig solskoldet eller kløende, er aloe og cortisone begge over-the-counter behandlinger, som du kan købe hos dit lokale apotek for at hjælpe med at bekæmpe enhver udslæt, der kan snige sig over dig. Tør, kløende, rød hud efter et besøg på stranden er ikke behageligt at håndtere, uanset om du bor tæt på stranden eller er på ferie. Der er et par forholdsregler, du kan tage før din næste strandtur for at forhindre denne begivenhed, og der er også nogle få løsninger til at hjælpe din kropsrejse for at holde udslæt væk.