Sådan Find Tiffany Inspireret Jewellery Online

 

1.

Gå til Tiffany-webstedet og find det smykke, du virkelig er interesseret i. Tiffany-inspirationer varierer i kvalitet, men ved at gøre dig bekendt med den virkelige ting, Jeg vil kunne fortælle, om din inspiration er acceptabel eller bare et pas. Ting at se på er graveringskvaliteten, orienteringen og placeringen af ​​enhver udsmykning og den samlede finish og glans af stykket. Disse er typisk (sammen med materialer af højere kvalitet), som du vil miste købe inspiration.

2.

Skriv navnet på den samling du elsker - de fleste steder vil temmelig brazenly liste 'Atlas Collection Inspirations' eller 'Hearts Inspirations.'

3.

Gennemse de websteder, der er anført i Ressourcer nedenfor. Det bedste sted jeg har set for et tværsnit af udvælgelse og pris er Eva's Addiction. Du skal kunne finde dit stykke på en af ​​disse websteder.

4.

Sammenlign og se om den er tilgængelig på et andet websted. Inspirationerne kan variere meget, og du vil have for at finde det mest lignende, bedste kvalitetsprodukt til rådighed for dine penge.

5.

Find en inspiration, du er tilfreds med, køb den og nyd! Og når nogen siger 'Er Tiffany? 'bare smil. Du har det til en god handel!

Tips og advarsler

  • De fleste Tiffany inspirationer er lavet af samme .925 sølv at Tiffany s originaler er lavet af - behandle det godt! Buff ofte med en sølv polsk smykker klud.
  • Tiffany smykker er verdensberømt for sin klasse og håndværk - og flere filmreferencer (såsom 'Breakfast at Tiffany' s 'og' Sweet Home Alabama ') gør ikke sit ry. Men selvfølgelig er det meget dyrt. Der er dog måder at finde Tiffany 'inspirerede' smykker online.