Sådan Køb Engros Autentiske Designer Tøj

 

1.

Søg online for eksklusive designermoder på op til 80 procent. Der er gode hjemmesider dedikeret til absolut ingenting, men luksus tøj til bargain priser. Disse er ægte designer mærker, ikke efterligninger. Se de links, der ledsager denne artikel, for at se nogle af de bedste eksempler.

2.

Køb luksuriøse butikker under deres årlige salgshændelser. Disse butikker - Versace, Dior, Gucci, Chloe, Chanel og andre - sælger normalt designer tøj til rullepriser. Men før eller umiddelbart efter u0026 # x201c; mode uge, u0026 # x201D; de søger at aflæse deres sidste sæson u0026 # x201D; varer at gøre plads til de nye ankomster. Gå ikke glip af!

3.

Køb i eksklusive forsendelsesbutikker. Der er specialforsendelsesforretninger, der kun omhandler blidt anvendte designer tøj. Mange gange vil du se, at tagsne stadig er vedhæftet, hvilket betyder at varen måske ikke har været brugt før den blev solgt igen med en dyb rabat. Tjek dine lokale mapper for at finde disse butikker.

4.

Scour yard salg. Skjult blandt rabat uden navn mærke tøj kan du finde en eller to ekstraordinære varer. I disse tilfælde kan husejeren have forkælet sig i en engangs splurge til en særlig begivenhed og aldrig bære genstanden igen. Du ville blive overrasket over, hvor mange vintage og ikke-så-vintage designer tøj du kan finde på et værk salg for bogstaveligt talt pennies.

Find ejendomshandel salg i dit område . Nogle gange bruges sætningerne gårdsalg, garage salg og ejendom salg interchangeably. Ejendomssalg udføres altid af en anden end boligejerne som et advokatfirma, bank mv. Disse enheder plejer at pleje mindre, hvis den kashmir, europæisk designet sweater koster 2.500 dollars. De vil med glæde sælge det til dig for godt under $100, hvis det betyder likvidation af ejendommens aktiver, herunder eventuelle tøj til salg. Disse salg vil blive annonceret i din avis rubrikannoncer.

Tips og advarsler

  • Hvis du bekymrer dig om ægtheden af ​​ethvert emne, du overvejer, skal du besøge en luksus stormagasin eller detailbutik, der specialiserer sig i den pågældende designer etiket. Undersøg tøjet, så du vil vide, hvordan man skelner mellem ægte og fauxartikler. Spørg en vidende sælger at fortælle dig mere. Hvis de ikke er optaget, er de normalt glade for at være til hjælp. Mens du har deres opmærksomhed, skal du se, om de vil fortælle dig, når de har salget!
  • Hvis du ikke er sikker på, at du kan lide ideen om at købe præ-ejede high fashion tøj på værftet eller salg af ejendom, så husk at i de fleste tilfælde kan disse varer have været brugt en eller måske slet ikke. Sammenlign det med tøj købt i en butik, som mange har forsøgt på, før du besluttede at købe det!
  • Økonomiens tilstand har givet alle grund til at finde intelligente tilbud, der ikke ofrer god kvalitet. At finde måder at klæde sig godt på er ingen undtagelse. Nogle mennesker tilbringer imiteret designer tøj og tilbehør, men alt for ofte har disse tendens til at være oplagte fakes og synes aldrig at svare til kvaliteten af ​​ægte upscale påklædning. Hvad er den modebevidste, men alligevel budgetbevidste forbruger at gøre? Lær hvor du finder autentiske top designer tøj til engrospriser ved at læse disse forslag.