Sådan Moisturize Ekstremt tørt hår

 

1.

Skær åben avocado og fjern frø. Tag grøn del af avocado ud og sæt i blender. Dårlig nok olivenolie til at gøre blandingen glat. Tilsæt kokosolie. Bland derefter til det er blødt.

2.

Damp hår og mætt blandet blanding over hele håret. Placer en plastikhætte på hovedet. Forlad de bedste resultater i løbet af natten, og luk et håndklæde omkring plasthætten. Sæt et ekstra håndklæde over din pude, så det ikke kommer på dine pudeplader. Gem hvad der er tilbage. Sæt i en beholder og afkøles den.

3. Når du vågner om morgenen, brug en fugtgivende shampoo og beting håret. Hvis dit hår er beskadiget og tørt, er det bedst at bare skylle og bruge en balsam for at vaske hår, fordi shampoo kan strippe dit hår af det naturlige olier afhængigt af hvor sundt det er. Brug af shampoo en gang om måneden er god. brug balsam til at vaske hår, indtil håret er sundt nok til den normale rutine. Hvis du ikke vil gøre det shampoo dit hår og brug et godt forfriskende balsam.

Tips og advarsler

  • Dette hjælper med at blødgøre håret, hjælper væksten og beskadiget hår.
  • Sørg for, at håndklæderolier kan komme over din seng, når du sover.
  • At håndtere ekstremt tørt hår kan være besværligt og frustrerende, når man køber produkter, der antager at hjælpe dit hår, men ikke. Brug disse få naturlige ingredienser flere gange før vask dit hår gør en fantastisk forskel. Du vil lære at fugte meget tørt naturligt eller permet hår.