Sådan Spørg Stylist at Retouchere Highlight Roots

 

1.

Evaluer dine højdepunkter. Har stylisten ikke nået tæt på hovedbunden, når man anvender højdepunkterne? Eller ændrede farven efter at du har vasket den? Eller vokser dit hår bare hurtigt ud? (Få hjælp fra en ven til at give dig en anden udtalelse, da det vil hjælpe dig med at være mere selvsikker i din vurdering.)

2.

Få din Nerve Up. Hvis du bestemmer, at farven ikke blev anvendt korrekt, betyder det, at du ikke har fået pengene til at være værd ved dit sidste besøg. Men før du beslutter dig for at finde en ny stylist, skal du gøre det for at give din stylist en chance for at gøre tingene rigtigt. De fleste vil sætte pris på chancen for at løse problemet (ofte uden beregning!) I stedet for at miste dig som kunde. Hændelsen var sandsynligvis en ærlig fejl, men du behøver at få dit hår til at blive farvet igen. Så løs at tage en blid, men direkte tilgang, når du kontakter din stylist.

3.

Ring til Stylist. Sig noget om, 'Jeg var bare i x dage / uger siden for højdepunkter, og de vokser så hurtigt, jeg kan allerede se mine rødder! Måske blev vi ikke tæt nok til hovedbunden. Hvis jeg laver en aftale, er der noget du kan gøre for at hjælpe mig? 'Nu være stille og vent på et svar, selvom der er tavshed i nogle få sekunder . (At erkende, at du rent faktisk forhandlinger på dette tidspunkt, og at du vil have mere gearing, så den anden person kan være den første til at foreslå en mulig løsning.)

4.

Overhold aftale. Lyt til hvad din stylist siger, og hvis du kan lide den foreslåede løsning, planlæg en aftale for at komme tilbage. Hvis ikke, her er nogle yderligere tilgange, du kan prøve:
1 - Vær lidt mere selvsikker. (dvs. 'Jeg er ikke tilfreds med den service, jeg har modtaget, og jeg vil gerne have det rigtigt, så jeg kan fortsætte som kunde her ...')
2 - Løft problemet ved tale med en leder (du kan bruge verbiage som ovenfor)
3 - Tak personen for hans tid og se efter en ny stylist

5.

Re -Du Farve. Gå og far din farve igen, enten som en ny berøring af din nuværende stylist eller ved at ansætte en ny stylist.

6.

Nyd! Nu da dine rødder ikke længere vises, lykønsker du dig med 1) handler i god tro for at løse problemet og 2) får dit hår til at se godt ud igen!

Tips og advarsler

< / p>
  • For at få en ny kontakt uden omkostninger, er det stadig passende at tipse for tjenesten.
  • Lad ikke din frygt for konfrontation forhindre dig i at kontakte din stylist. stylist vil begge være til gavn, hvis han / hun kan rette din farve og opretholde forholdet.
  • Så du har lige fået dine højdepunkter lavet, og du kan allerede se dine rødder?

    Ikke godt.

    Hvorfor spørg din stylist ikke om det?