Sådan Stretch Your Makeup og Skønhed Budget

 

1.

Lad os begynde med rensning og arbejde vores vej. For en billig øjenmakeup og grundfjerner, brug babyservietter. Disse fungerer lige så godt og er meget billigere end dem, der er fjernet tørretumbler solgt i skønhedskanalerne.

For en billig tandblegningsløsning, der også fjerner dårlig ånde og nedskæringer i munden, skal du bruge Hyrogen Peroxide. Det kan ikke være bedste smag, men denne almindelige husholdningsgenstand bliver hurtig af forkølelsessår og blærer hurtigt, såvel som subtly whitening dine tænder, hvis de anvendes jævnligt.

3.

Hvis du ikke vil at bruge fundament eller har rigtig tør hud, men vil have en slags farvetone, enten købe allerede tonet fugtighedscreme eller bland et fundament af fundament, som du allerede har i din daglige dosis fugtighedscreme. Du vil have en lille glød, men det vil tage meget længere tid at bruge dit fundament. Det er også bedre for din hud.

For 'rødme' i en kniv, kan du enten klemme dine kinder lige før du har taget dit billede eller hilser den person du har ønsker at se.

5.

Til øjenskygge kan du bruge din overblivende bronzer eller rødme. Dabbing disse på dine øjenlåg giver en naturlig finish. Bronzer gør dine øjne pop og rødme skaber en varm glød. (Pas på med rødme - for meget, og dine øjne kan se bløde ud!)

6.

Hvis du er ude af eyeliner, tag en Q-Tip og smør nogle mascara sammen med din lash line. Du vil få røget sort eyeliner på ingen tid!

7.

Til det endelige tryk bruger jeg hårspray til at 'sætte' min makeup. Dette virker meget som en mat spray, som mange fagfolk bruger. Jeg ved, det lyder underligt, men det virker virkelig! Hold hårsprayet omkring armlængden væk fra dig og sprøjt det direkte på dit ansigt. (Sørg for selvfølgelig, at dine øjne er lukkede) Dette hjælper virkelig med at forhindre mascara-smuds, og dit pulver eller fundament slides af! Sørg for at du også vasker din ansigt når du kommer hjem i slutningen af ​​dagen. Jeg vil ikke anbefale at bruge denne taktik hver dag, men for vigtige begivenheder, gå ud osv. er det et godt trick.

Er du syg for at bruge mange penge på skønhedsprodukter? Du ville være overrasket over antallet af husholdningsartikler, der er en stor (og billig) erstatning for nogle af dine yndlings skønhedsprodukter. Du kan også bruge produkter, du allerede har på en anden måde, for at spare penge på skønhedsprodukter.